Lyxig idyll i Portugal

Dolce CampoReal Lisboa, Turcifal, Portugal

Superior Deluxerum

Torres Vedras

Superior Deluxerum

Torres Vedras

Torres Vedras

Boende på elegant femstjärnig resort med spa på den portugisiska landsbygden, inklusive frukost och spaentré

Bland vingårdar och gröna kullar en bit från Lissabon ligger Dolce Camporeal – en resort med det mesta du kan tänkas önska på din semester. Njut av den vackra omgivningen medan du dricker lokala viner, koppla av i spaet och avsluta dagen med en middag i gourmetrestaurangen.

Här slappnar du av totalt tack vare att du har det bildsköna Torres Vedras-distriktet utanför dörren – vinrankorna som växer på rad och de grönskande dalarna skapar tillsammans ett vackert landskap som är perfekt för avslappning. Upptäck omkringliggande vingårdar där du provsmakar vin som du sedan köper med dig hem, upplev den lokala gastronomin och njut av din vistelse på hotellet till max med spabesök och välgörande promenader.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor