Lyxig hälsovistelse vid stranden

Marine Hotel by Zdrojowa, Kolberg, Polen

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Femstjärnigt hotell i anrik hälsoort, ett stenkast från Östersjöns strand, inklusive halvpension

Tio meter från Östersjöns strand kan du byta vardagsstressen mot en uppfriskande vistelse där avkoppling garanterat blir din första prioritet. Du bor inte bara i en vacker havs- och naturmiljö, utan också i rum med en extra lyxig touch.

I Kolberg, eller Kolobrzeg som det också heter, har det under många år funnits spahotell och än idag reser många hit för avkopplande hälsoupplevelser. På Marine Hotel by Zdrojowa erbjuds du ett stort utbud av behandlingar och träningsmöjligheter och kan koppla av i ångbastun eller utomhusjacuzzin på taket.

När solen gått upp möts du av gröna träd och vackra Östersjön utanför fönstret i rummen, som inretts med eleganta och lyxiga möbler. Ta dig sedan upp till Marine Café på hotellets högsta våning och vakna till liv med en kopp kaffe samtidigt som du beundrar den spektakulära utsikten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor