Lyxig boutiqueresort på Zanzibar

Bluebay Beach Resort & Spa, Kiwengwa, Zanzibar, Tanzania

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Juniorsvit

Juniorsvit

Superior-rum

Superior-rum

Elegant resort med spa, pool, strand, restauranger och ett stort utbud av vattensport på Zanzibars östkust, inklusive halvpension eller all-inclusive

Missa inte

Bluebay Beach Resort & Spa är belägen vid en snövit privat sandstrand på Zanzibar, som sträcker sig 500 meter längs med oceanens turkosblå vågor. Resorten är omgiven av en tropisk trädgård på drygt tolv hektar, med lojt svajande palmträd. Här kan du bland annat prova på ett stort utbud av vattensport, som till exempel snorkling, dykning, scubadykning, vindsurfing och båtturer. En av de mest populära destinationerna för snorkling och dykning är Mnemba-atollen, som ligger utanför Zanzibars nordspets och är känd för sitt artrika och färgglada växt- och djurliv.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor