Snyggt lyxhotell med panoramavy över Barcelona

W Barcelona, Barcelona, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Fabulous-rum

Femstjärnigt designhotell med förstklassiga restauranger, coola barer, spa och infinitypool med panoramautsikt, inklusive frukost

Missa inte

W Barcelona ligger intill den härliga sandstranden och strandpromenaden Barceloneta, en halvtimmes promenad från La Rambla i centrala Barcelona. Att gå till närmaste tunnelbanestation, Barceloneta, tar ungefär 15 minuter och flera busslinjer stannar alldeles utanför hotellet. Se sevärdheter som Sagrada Familia, Picasso-museet och Barcelonas katedral eller strosa runt i det trendiga Eixample-området. I staden hittar du något för alla, från läckra restauranger och ett pulserande nattliv till spännande kultur och storslagen shopping. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor