Slovensk glamping-dröm för chokladälskare

Luxury Glamping Chocolate Village, Maribor, Slovenien

Upp till -49% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Criollo Lodge eller Forastero Lodge

Trinitario Lodge med badtunna

Criollo Lodge eller Forastero Lodge

Criollo Lodge eller Forastero Lodge

Criollo Lodge eller Forastero Lodge

Criollo Lodge eller Forastero Lodge

Criollo Lodge eller Forastero Lodge

Criollo Lodge eller Forastero Lodge

En exklusiv glamping-resort i natursköna omgivningar med fokus på choklad, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -49% på marknadens priser ?
Criollo Lodge har plats för två vuxna gäster och Forastero Lodge har plats för två vuxna, ett barn och ett spädbarn. 

Vänligen notera att en stadsskatt på 2,50 EUR per person och natt / av den totala kostnaden tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Beroende på säsong ingår uppvärmning eller luftkonditionering av lodgen, samt slutstädning.

Parkering samt laddningsmöjlighet för elbil finns tillgänglig.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo i Sloveniens idylliska omgivningar på ett modernt och stilrent glamping-hotell med fokus på choklad, inklusive frukost och extra förmåner

  • Choklad från morgon till kväll: Ta chansen och åk på en chokladsemester. Denna moderna resort har specialiserat sig på kakaobönan och erbjuder chokladfrukost, chokladmassage och chokladbad. Se även till att boka in en chokladprovning och passa på att fylla resväskan med läckerheter.

  • Välmående på ett nytt sätt: Glöm verkligheten ett tag och sjunk ner i ett chokladbad. Resorten erbjuder en wellness-trädkoja där en slående panoramautsikt över det böljande landskapet väntar. Smutta på en kopp örtte och ta in omgivningarna eller unna dig en lugn stund i bastun.

  • En modern glamping-upplevelse: Resorten består av stilrena stugor och trädkojor som blir en mer glamorös variant av camping. Här kan du laga din egen mat och slå dig ner på terrassen och njuta av den vackra utsikten. Du kan även bege dig till Gourmet Shelter för ett gott glas lokalt vin och delikatesser.

Faciliteter

- Badsjö
- Café
- Chokladfabrik
- Wi-Fi
- Bar
- Bastu och jacuzzi

Hitta hit

Resorten ligger ungefär en halvtimmes bilresa från Maribors flygplats.
Limbuško nabrežje 6, 2341 Limbuš, Slovenien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor