Lummigt boende vid Sardiniens stränder

Colonna Hotel Du Golf, Cugnana Verde, Sardinien, Italien

Superior-rum

Utforska Sardiniens kontrastrika landskap med ett harmoniskt boende som har en stor trädgård, pool och flera aktiviteter, inklusive frukost, en flaska vin och mer

Fyrstjärniga Colonna Hotel Du Golf ligger på Sardiniens vackra panoramaväg från den mysiga staden Olbia till exklusiva Costa Smeralda. Om golf är din grej, hittar du eleganta Pevero Golf Club, designad av Robert Trent Jones, en liten biltur bort och i hotellets omgivning kan du sysselsätta dig med allt från tennis och volleyboll till mountainbiking och dykning. Dagarna börjar du med en långfrukost där du blickar ut över poolen och öns dramatiska landskap, hela tiden omgiven av de ljuvliga dofterna från den stora och grönskande medelhavsträdgården.

Regionen har varit berömd i årtionden bland seglare och jetsetters för sina orörda vikar, turkosa hav och kritvita sandstränder som du kan utforska både genom seglandes på havet och cyklandes på land. Beundra lyxyachter, fönstershoppa i exklusiva designboutiquer eller besök en ostronbar. Blir det för mycket glamour bor du också omgiven av romantiska småbyar, från Porto Rotondos pittoreska gator till den charmiga fiskebyn Golfo Aranci.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor