Lugnt hotell på soliga Costa Brava

Hotel H·TOP Amaika, Calella, Spanien

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Fyrstjärnigt boende med pool på spanska Costa Brava, inkl. helpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -31% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 0,99 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnig semesterresort endast för vuxna nära stranden på spanska Costa Brava, inklusive helpension

Rum

Rummen har ljusa väggar och mörkt möblemang och är klassiskt inredda med en touch av blomstrande draperingar. Alla rummen har ett eget mindre badrum och en balkong med utemöbler.

Faciliteter

- Luftkonditionering
- Egen balkong
- Dusch eller badkar
- Toalettartiklar
- Hårfön
- Parabol-TV
- Telefon
- Värdeskåp
- Wi-Fi

Mat

Restaurangen är öppen från morgon till kväll och här serveras frukost, lunch och middag. Hotellet har även en bar där du kan sippa på drinkar och goda cocktails under dagen och kvällen. Maten som serveras på hotellet är av internationell och spansk karaktär och varierande med allt från sallad till fisk, kyckling och kött.

Läge

Med sitt läge bara ett stenkast från den två kilometer långa Calella Beach inbjuder hotellets läge till sol och bad. Calella är ett kustsamhälle 58 kilometer nordost om Barcelona som är fylld med restauranger och har en egen fyr som tornar sig över klipporna. Barcelona ligger cirka 45 minuters bilresa bort för den som vill varva solandet och badande med något av den vackraste arkitekturen i Europa.
Carrer de la Diputació, 2, 08370 Calella, Barcelona, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor