Los Amigos Beach Club

Andalusien, Spanien

Moderna lägenheter med självhushåll i en ”beach club” belägen i en bergssluttning i södra Spanien

På den fantastiska lilla resorten Los Amigos Beach Club nära stranden i Mijas Costa, Malaga, kan du förvänta dig spansk siesta, avslappning vid poolen, en by med traditionella andalusiska vita hus och en fantastisk natur.

Resorten passar både barnfamiljer och par och Los Amigos Beach Clubs fina och moderna lägenheter har många imponerande bekvämligheter. Lägenheterna ligger bredvid välskötta trädgårdar och här finns inomhus- och utomhuspooler, tennisbanor, bowlingplan, spelrum, mataffär och ett klubbhus med restaurang. Los Amigos är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka vackra Andalusien och södra Spanien.  Parkering finns och vi rekommenderar att du hyr en bil då det kan vara svårt att ta sig runt annars.

Bra att veta

One-bedroom-lägenheterna har plats för fyra vuxna gäster med ett stort sovrum och en dubbel bäddsoffa i vardagsrummet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor