Valitse lähtöpäivä
5 tarjousta

Parhaimmat tarjouksemme, matkailijalta matkailijalle

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Miniloma trendikkäässä Lontoossa
Kaupunkiloma 2, 3 tai 4 yötä Lontoo
Inspiroidu kaksikerrosbussejen, Big Ben -kellotornin ja skonssien kotikaupungista Lontoosta! Shoppaile yhdellä maailman tunnetuimmista ostoskaduista,…
 • Hotelli Lontoon keskustassa
 • Aamiaiset
 • Shoppailijan unelmakohde
 • Lähtö: Helsinki
hinta alkaen per henkilö alkaen € 279,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Aina eläväinen Lontoo
Kaupunkiloma 2, 3 tai 4 yötä Lontoo
Hyppää kaksikerroksisen bussin kyytiin ja lähde seikkailuun! Vehreitä puistoja, loisteliaita rakennuksia ja maailmankuuluja monumentteja – sykkivä Lo…
 • 200 metrin päässä East Indian juna-asemalta
 • 6 junapysäkkiä Tower Bridgeltä
 • Aamiaiset
 • Lähtö: Helsinki
hinta alkaen per henkilö alkaen € 249,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Lontoo – ihastele Tower Bridgea suoraan hotelliltasi
Kaupunkiloma 2 tai 3 yötä Lontoo
Astuessasi ulos hotellisi ovesta näet näyttävän Tower Bridgen suoraan edessäsi. Ilmassa tuntuu metropolin syke ja tuhansien mahdollisuuksien tuoma to…
 • 4* hotelli Lontoon keskustassa
 • Näkymät Tower Bridgelle
 • Sijainti tunnetuimpien nähtävyyksien lähettyvillä
 • Lähtö: Helsinki
hinta alkaen per henkilö alkaen € 319,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Lontoo – neljän tähden suurkaupunki
Kaupunkiloma 2, 3 tai 4 yötä Lontoo
Lontoo on vilkas tapahtumien, kulttuurin ja klassikkonähtävyyksien keskus, jossa tunnet olevasi kuin keskellä elokuvaa. Tower Bridgestä Big Beniin ja…
 • Aamiaiset
 • 10 % alennus ravintolan aterioista
 • Sijainti lähellä nähtävyyksiä
 • Lähtö: Helsinki
hinta alkaen per henkilö alkaen € 309,00
perustuen 2 henkilöön
 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
Harry Potter Studios Lontoossa
Elämys 2, 3, 4 tai 5 yötä Lontoo
Suuntaa satumaiseen Lontooseen ja nauti todellisen suurkaupungin myllerryksestä, sympaattisista ulkoilmamarkkinoista, hurmaavista kaupunginosista, ai…
 • Aamiaiset
 • Pääsylippu Harry Potter Studiosiin
 • Lähtö: Helsinki
hinta alkaen per henkilö alkaen € 319,00
perustuen 2 henkilöön

Etsi lisää

Euroopan väkirikkain kaupunki Lontoo on suomalaisten klassinen matkakohde. Eikä mikään ihme, sillä tämä Iso-Britannian pääkaupunki on virkistävä yhdistelmä brittiläisiä perinteitä ja trendikästä kaupunkielämää.

Kaupunkilomat Lontoossa ovat olleet jo vuosikymmeniä matkailijoiden suosiossa. Vuosittain miljoonat matkailijat ympäri maailmaa lähtevät tutustumaan Euroopan värikkäimpään kulttuuriin. Kulttuurin tutustumisen lisäksi Lontoon matkat ovat loistava mahdollisuus keskittyä niin shoppailuun, musikaaleihin ja erilaisiin tapahtumiin tai pelkästään brittiläisestä elämäntyylistä nauttimiseen Thames-joen rannalla. Ensikertalaiselle pakollisia pysähdyspaikkoja ovat kaupungin ikivihreät nähtävyyskohteet kuten tunnettu maamerkki Big Ben, Westminsterin palatsi ja Thames-joen ylittävä Tower Bridge. Buckinghamin palatsi, Piccadilly Circus valomainoksineen sekä London Eye ovat myös kohteita, joissa jokaisen Lontoon matkailijan olisi käytävä. London Eye on 135 metriä korkea ja Euroopan suurin Ferris-tyyppinen maailmanpyörä Thames-joen varrella. Kaupunkiloma Lontoossa onkin täydellinen, sillä suuresta koostaan huolimatta nähtävyydet ovat todella lähellä toisiaan. Näin ollen tärkeimmät nähtävyydet ehtii nähdä lyhyessäkin ajassa.

Oletko jo käynyt Lontoossa? Ei hätää! Lontooseen on tuhansia syitä matkustaa. Tämän vuoksi monet matkailijat kokevatkin Lontoon olevan yksi niistä kohteista, joihin voi palata aina uudestaan. Nähtävyyksien sijaan voit viettää päivän tutustumalla trendikkääseen Sohon alueeseen, kokeilemalla eri kulttuurien katuruokia värikkäässä Camdenissa tai nauttimalla auringosta 142 hehtaarin kuninkaallisessa puistossa Hyde Parkissa. Päivän saa nopeasti kulumaan myös ihaillen Notting Hillin ylellistä asuinaluetta tai shoppaillen kaupungin suurissa ostoskeskuksissa.

Lontoon matkat eri vuodenaikoina
Kiinnostaisiko Hyde Parkin upeat joulumarkkinat tai Notting Hillin kesäinen karnevaali?
Lontoo kukoistaa jokaisena vuodenaikana. Milloin sinä haluaisit sinne matkustaa?

Lontoosta löytyy mahdollisuuksia jokaiselle matkustit sitten yksin, perheen tai puolison kanssa. Matkatoimistojen tarjoamat Lontoo matkat ovat hyvin kysyttyjä, ja vaihtoehtoja lomailuun on paljon. Lontoon matkat ovatkin saatavilla ympäri vuoden ja useana ajankohtana. Matka Lontooseen kestää Helsingistä lentäen noin kolme tuntia, joten ihana kaupunkiloma on lähellä.

Lontoo on siitä erinomainen kohde kaupunkilomalle, että sinne voi lähteä koska tahansa. Joulun aikaan turistien ykköskohde on taianomainen talven ihmemaa Hyde Parkissa. Joulumarkkinoiden täyttämä puisto on muutettu talviseksi huvipuistoksi, ja on ainutlaatuinen nähtävyys. Keväällä matkailija voi nauttia ihanasta piknikistä Thames-joen rannalla kirsikkapuiden kukkiessa ympärillä. Elokuussa erityinen tapahtuma on vuosittainen Notting Hillin karnevaali, joka suuruudellaan ja värikkyydellään jää varmasti matkailijan mieleen. Syksyn upea ruska-aika tekee Lontoosta erityisen kauniin. Syksyllä lämpötila on Lontoossa huomattavasti Suomea lämpimämpi, joten monet terassitkin ovat vielä auki.

Huono päivä Lontoossa on silti parempi kuin hyvä päivä missään muualla.

– Tuntematon
Kulttuuri mukana matkalla
Lontoo on unelmakohde kulttuurinjanoisille matkailijoille!
Lontoon kulttuuri on yhdistelmä historiaa, perinteitä sekä modernia viihdettä.

Lontoon matkat ovat täydellinen ratkaisu, mikäli matkailija haluaa kulttuurilomalle. Kaupunki on täynnä eri aikojen merkittäviä rakennuksia sekä alueita, joista historiasta kiinnostunut saa paljon iloa irti. Tiesitkö, että Lontoo on maailman suurimpia museokaupunkeja? Sadepäivän sattuessa tekemistä kyllä löytyy koko päiväksi — ainoana ongelmana on valinnan vaikeus. Matkailija voi nauttia niin taiteesta, historiasta kuin modernista sisustuksesta ja mikä parasta, suurin osa museoista on maksuttomia. Ydinkeskustan alueella sijaitsevat, suuret museot vievät matkailijan syvälle historian pyörteisiin ja rakennusta tutkiessa voi mennä koko päivä. Näin ollen kulttuurimatkailulle on varattava oma aikansa. Kulttuurillisesti kaupungin ehdoton vetonaula on British Museum yhtenä maailman vanhimmista ja hienoimmista museoista. Valtavan museon sisällä voi tutustua kaikkiin maailman suuriin muinaiskulttuureihin kuten egyptiläisiin muumioihin ja inkojen aarteisiin. Myös Lontoon rikkaasta historiasta kertova Museum of London sekä dinosaurusten luut Natural History Museumissa kiinnostavat vuosittain miljoonia matkailijoita.

Museoiden lisäksi Lontoo on tunnettu suuresta musikaali- ja teatteritarjonnastaan. West Endin alue on teatterien mekka, ja teatterien näytökset ovat katsojalle ainutlaatuinen elämys. Näin ollen moni matkailija saapuu Lontooseen ainoastaan musikaalien ja teatterinäytösten vuoksi. J.K Rowlingin kirjasensaatio Harry Potter on omalta osaltaan aiheuttanut paljon turismia Lontooseen. King’s Crossin rautatieasemalle on pystytetty kirjoista tuttu fiktiivinen laituri 9 ¾, joka vetää tuhansia matkailijoita luokseen päivittäin. Sen sijaan Abbey Roadin suojatie on The Beatles -fanien ykkösnähtävyys.

Ruoka ja juoma kruunaa loman
Koe englantilaisen pubin tunnelma, juo iltapäiväteet ja maista skonsseja!
Lontoon matkat ovat täydellinen tapa tutustua brittiläiseen ruokakulttuurin.

Lontoon lukuisten erilaisten kulttuurien vuoksi myös ravintolavaihtoehdot ovat hyvin kirjavat. Maailmanlaajuisesti tunnettujen ketjujen lisäksi ainutlaatuisia ravintoloita ja kahviloita löytyy tuhansia. Brittiläisen ruokakulttuurin tärkeä annos on maailmalla tunnettu englantilainen aamiainen. Tähän täyttävään ateriaan kuuluvat kananmunat eri muodossa kuten keitettynä, kokkelina tai paistettuna, paahtoleipä, rapea pekoni sekä kahvi tai tee. Matkailijan on myös ehdottomasti koettava englantilainen pubi-illallinen. Lontoolaiset pubit ovat suosittuja niiden valtavan oluttarjonnan ja tunnelman vuoksi. Pubikulttuuri on Lontoossa erittäin suuri, ja kaupungissa on yli 5000 pubia. Iltasanomien mukaan koko maan pubeissa myydään vuosittain yli 634 miljoonaa tuopillista olutta vuosittain. Suurena jalkapallomaana alueen pubit ovat myös suosittuja kokoontumispaikkoja otteluiden katsomiseen. Perinteinen kala ja ranskalaiset -ateria eli fish and chips on annos, jota lukuisat turistit tilaavat pubeista päivittäin. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla sunnuntain perinteistä Sunday roastia. Brittiläiseen kulttuuriin kuuluvat iltapäivätee ja sen kanssa otettava teeleipä skonssi ovat kokeilemisen arvoiset. Myös erilaiset suolaiset piirakat ovat maan ruokakulttuurin maukkaita helmiä. Pähkinänkuoressa Lontoo on ruokafanaatikon unelmakohde — kaikkea on saatavilla!