Boutiquesviter med eldstad

Hotel Les Cinq Djellabas, Marrakech, Marocko

Elegans möter marockansk tradition på fridfullt hotell i närheten av Marrakech, med frukost

Hotel Les Cinq Djellabas erbjuder med sitt lugna läge utanför Marrakech det bästa av två världar. Här får du chans att njuta av en semester i vilsamma omgivningar, medan Marrakechs livliga stadskärna väntar ynka 20 minuter härifrån.

De rymliga sviterna kombinerar moderna inslag med orientalisk flärd. Varje svit har dessutom en egen eldstad som höjer mysfaktorn. Hotellet är en oas som du gladeligen kommer tillbaka till efter en utflykt till de omgivande Atlasbergen eller Marrakechs fängslande souker. Det finns även en restaurang som bjuder på lokala och internationella specialiteter.

Den inbitne golfaren har flera banor att välja på i närheten av hotellet. Om avkoppling står på schemat kan du istället ta med ett glas färskpressad apelsinjuice till poolkanten och njuta av att bara vara en stund.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor