Lennot Turusta

Lähde TravelBird-matkalle Itämeren toiselle puolelle! Lennot Turusta vievät matkailijan kiehtovaan Keski-Eurooppaan.

Tarjoukset

Valitse lähtöpäivä
20 tarjousta
Vaihda Aurajoki Gdańskin Motlawaan tai vaikkapa Berliinin Spree-jokeen! Lennot Turusta tarjoavat mahdollisuuden irtiottoon Euroopan mielenkiintoisimmissa kaupungeissa.

Turku on upea kaupunki, joka on todistanut oman merkittävyytensä kansainvälisestikin. Esimerkiksi vuonna 2011 Turku oli yksi Euroopan kulttuuripääkaupungeista yhdessä Tallinnan kanssa. Turku on aina ollut merkittävä Suomelle, sillä onhan se maamme vanhin rannikkokaupunki, jolla on aina ollut Suomea ja länttä yhdistävä rooli. Nykyäänkin Turun satamasta lähtee päivittäin matkustajalauttoja sekä laivoja niin Maarianhaminaan kuin myös Tukholmaan. Turun lentoasemakin on melko vilkas, se on nimittäin Suomen neljänneksi vilkkain lentokenttä. Lennot Turusta vievät matkailijan vaikka minne!

Turku on yksi Suomen kauneimmista kaupungeista, josta löytyy niin keskiaikaisia rakennuksia kuin myös upea tuomiokirkko ja jopa vaikuttava linna mielenkiintoisine näyttelyineen. Harva edes haluaisi löytää lennot Turusta ja lähteä pois tammien kaupungista, jonka murre saa sukat pyörimään jalassa. Kesällä, kun kaupunki saa vihreän asunsa, kadut täyttyvät jäätelöllä herkuttelevista ihmisistä. Aurajoen rannalla voi kuulla muusikoiden esiintymisiä sekä lasten naurua. Ehkäpä talvella, kun kaamos valtaa koko Suomen, saattaa tuntua houkuttelevalta ottaa suorat lennot Turusta ja lähteä valoon sekä lämpimään.

Nautiskele Puolassa

Lennot Turusta Puolaan vievät matkailijan maahan, jonka historia ulottuu 1000 vuotta taaksepäin.

Puola on yksi Keski-Euroopan suurimmista maista, jonka asukasluku on lähes 40 miljoonaa ihmistä. Puolan suurimpia kaupunkeja ovat Varsova, Krakova, Łódź, Wrocław sekä Gdańsk.

Gdańsk on Puolan kuudenneksi suurin kaupunki yli 460 000 asukkaallaan. Gdańskissa vallitsee ainutlaatuinen tunnelma, joka erottaa kaupungin muista Puolan kaupungeista. Vuosisatojen ajan Gdańsk on palvellut satamakaupunkina, ja kaupungin arkkitehtuurissa sekä rakenteessa voikin havaita ulkomaisten kauppiaiden tuomia vaikutuksia. Gdańsk ihastuttaa matkailijoita kapeilla mukulakivisillä kaduillaan, punatiilisillä kirkoillaan, sympaattisilla kahviloillaan sekä kiehtovilla museoillaan. Kesäisin Motlawa-joen varrella on mukavaa istuskella terassilla nautiskellen olutta. Hyvien yhteyksien varrella sijaitsevasta Gdańskista pääsee helposti matkustamaan muihin Puolan kaupunkeihin, kuten Sopotiin, Gdyniaan sekä Elblągiin.

Puolan maaseutu on melko koskematonta: ympäristöstä löytyy niin aarniometsää ja ruohotasankoja kuin myös vuoristoa ja piilossa olevia laaksoja sekä järviä. Kulttuurimatkailusta kiinnostuneet pääsevat takuulla nauttimaan lomastaan täysin rinnoin sillä Puolasta löytyy monia kirkkoja, museoita, käsityöpajoja, linnanraunioita ja paljon muuta. Puolan maaseudulla pääsee tutustumaan niin maahan kuin myös sen ihmisiin ja heidän kulttuuriinsa. Lennot Puolaan Turusta tarjoavat upeita mahdollisuuksia kiehtovan Keski-Euroopan tutkimiseen.

Tutkiskele Saksaa

Lennot Turusta Saksaan vievät matkailijan Oktoberfestin maahan, josta ei olutta puutu.

Saksa on jättänyt jälkensä maailmanhistoriaan aina Grimmin veljesten saduista Albert Einsteinin yleiseen suhteellisuusteoriaan.

Saksassa voi nähdä roomalaisten rakentamia amfiteattereita, keskiaikaisia linnoja sekä moderneja, mutta historiallisia rakennelmia, kuten Berliinin muuria. Berliinistä löytyy toki paljon muutakin nähtävää ja tutkittavaa: matkailija ihastuu takuulla suurkaupungin eläväiseen kulttuuriin, moderniin arkkitehtuuriin, maukkaaseen ruokaan sekä unohtumattomiin juhliin. Berliini onkin kaupunki, joka ei nuku koskaan. Saksan pääkaupungista löytyy niin pieniä kellariklubeja kuin myös teollisuushalleihin perustettuja teknotemppeleitä. Rauhallisempaan menoon tottuneet voivat suunnata kastanjapuiden varjossa oleviin olutpuistoihin. Matkailija voi myös irrotella illan tultua cocktail-tavernoissa taikka katsellen cabaret-näytöksiä. Berliinin pulppuava elämänmeno inspiroi kaupungin vierailijoita, sillä kaupungissa luodaan jatkuvasti uusia taide- ja kulttuuritapahtumia ja se on myös Euroopan start-up-yritysten pääkaupunki. Berliinissä ei koskaan tule tylsää, sillä vuoden jokaisena päivänä järjestetään erilaisia konsertteja.

Saksa hämmästyttää muullakin kuin vilkkailla miljoonakaupungeillaan, sillä maan monipuolinen luonto hurmaa kenet tahansa. Saksan luontoa voisi kuvata jopa taiteelliseksi: vaikuttavat hiekkadyynit, tiheät metsät, romanttiset jokilaaksot viinitarhoineen sekä Alppien jäiset huiput muodostavat upeita maisemakokonaisuuksia.

Rentoudu Latviassa

Lennot Turusta Latviaan vievät matkailijan niin moderniin Riikaan kuin myös hiekkarantojen kuninkaaseen Jurmalaan.

Latvia hurmaa koskemattomalla luonnollaan, sillä löytyyhän maasta monta metsää, järveä sekä peltoa.

Baltianmaiden pääkaupungeista suurin, Riika, on ollut vilkas kauppakeskus jo 100 eaa. lähtien. Riian goottilaistyylinen arkkitehtuuri yhdistyy koristeelliseen jugendiin ja muodostaa kiinnostavan kontrastin. Riika voi vaikuttaa melko rauhalliselta kaupungilta, mutta elämä pulppuaa niin baareissa ja taidekeskuksissa kuin myös kokeellisissa ravintoloissa, joissa loihditaan uusia herkkuja. Lennot Riikaan Turusta tuovat matkailijan suoraan pulppuavan balttilaiskaupungin sydämeen.

Luonnonrauhaa kaipaavat voivat suunnata Riiasta noin 40 kilometriä länteen sijaitsevaan Jurmalaan, josta löytyvät niin valkohiekkaiset rannat dyyneineen kuin myös mäntymetsät herkullisine mustikkapaikkoineen. Myös Latvian Rivieraksi kutsutussa Jurmalassa voi nähdä runsaasti preussilaistyylisiä huviloita, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen ulkomuotonsa. Jurmalan yli 30 kilometriä pitkää rantaviivaa voi tutkiskella niin autolla kuin myös polkupyörällä. Lomakaupungin suosituimmat keskittymät ovat Majori sekä Dzintari, joita yhdistää Jomas iela -kävelykatu. Jomas ielan varrella voi käydä shoppailemassa, nautiskella lounasta sekä istuskella terassilla ottaen aurinkoa. Parasta Jurmalassa on se, että pääsääntöisesti ravintolat sekä hotellit sijaitsevat vähän kauempana mereltä, minkä vuoksi rannat säilyvätkin melko koskemattomina. Jurmala on suosittu rantalomapaikka niin latvialaisten kuin myös Latvian naapurimaiden keskuudessa.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen