Lennot Tampereelta

Lähde TravelBird-lomalle Suomen Manchesterista! Katso lennot Tampereelta ja valitse mieluisesi.

Tarjoukset

Valitse lähtöpäivä
20 tarjousta
Enää ei tarvitse ajaa Helsinkiin päästäkseen lomalle. Säästä kaksi tuntia ja lähde matkalle suoraan Tampereelta!

Lennot Tampereelta voivat viedä matkailijan pitkään odotetulle hemmottelulomalle Euroopan kuuluisiin kylpyläkohteisiin, kuten Viroon, Latviaan tai vaikkapa Unkariin. Samoissa kohteissa voi kokea piristävän kaupunkiloman kylpylöissä rentoutumisen ohessa, oli kyseessä sitten Tallinna, Riika tai Budapest.

Unkarissa matkailijat voivat suunnata upeaan Budapestiin, mutta nähtävää löytyy myös muualta. Esimerkiksi Balaton-järven ympäristö tarjoaa upeita lomaelämyksiä. Kesäisin mukavasti lämpiävä järvi houkuttelee luokseen matkailijoita niin muualta Unkarista kuin myös kaikkialta Euroopasta. Turkoosista väristään kuuluisa, Unkarin mereksikin kutsuttu Balaton on Keski-Euroopan suurin makeavesijärvi. Järven ympäristössä voi niin lähteä hevosajelulle kuin myös pelata golfia tai käydä maistelemassa viinejä. Kesäisin alueen suurimmat kaupungit, kuten Keszthely, Siófok, Zamárdi, Balatonboglár ja Balatonfüred heräävät eloon värikkäillä festivaaleillaan sekä vilkkaalla yöelämällään. Jos auringossa makoilu sekä lämpimissä vesissä kylpeminen alkaa kyllästyttää, voi lomaansa käydä elävöittämässä osallistumalla konserttiin, ruokafestivaaliin tai urheilutapahtumaan.

Latviassa matkailija voi ihastella Riian hurmaavaa vanhaakaupunkia, jonka rakennuksia kaunistavat art nouveau -tyyliset koristukset. UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluva vanhakaupunki ihastuttaa vanhanaikaisella tyylillään sekä mukulakivikaduillaan. Matkailija rakastuu Riiassa niin kaupungin ulkonäköön kuin myös sen antimiin. Valtava kauppahalli on aarrearkku, josta löytyy paljon erilaisia makkaroita, juustoja, leipää, kalaa sekä paljon kaikkea muuta. Kauppahallin herkkuja on mukava nautiskella Riian vehreissä puistoissa lempeän auringon alla. Riiasta pääsee helposti tutkiskelemaan Latvian nähtävyyksiä, kuten Siguldan satumaisia linnoja, Jūrmalan pitkiä hiekkarantoja sekä Bauskan Rundāles pils -barokkilinnaa.

Aurinkoon

Niin mukava kuin Pyynikin uimaranta onkin, lennot Tampereelta aurinkoon ilahduttavat aina.

Vaihda Pyhä- ja Näsijärvi vaikkapa Välimereen!

Lennot Tampereelta voivat viedä esimerkiksi kuumaan Espanjaan, jossa voi viettää leppoisia lomapäiviä nautiskellen aaltojen huminasta lämpimällä rantahiekalla. Esimerkiksi Costa Blancan metropoli Benidorm ihastuttaa matkailijoita pilvenpiirtäjillään sekä pitkällä rantaviivallaan.

Benidormin lähellä voi käydä vierailemassa Serra Geladan eli jäävuoren luonnonpuistossa, joka sijaitsee samannimisellä vuorella. Serra Gelada kohoaa 300 metrin korkeuteen, ja vuoren huipulta voi ihailla upeita Benidormin, l’Alfàs del Pìn sekä Altean maisemia. Puistossa voi rentoutua toden teolla: hiljaisuus, luonto, raitis ilma sekä unohtumattomat näkymät luovat mitä ihastuttavimman miljöön. Serra Geladan huipulle voi nousta kiipeämällä parin tunnin ajan, mutta sinne pääsee myös esimerkiksi mönkijällä. Alaspäin voi tulla polkupyörällä, mikä ei alamäessä rasita lihaksia, eikä niveliä.

Costa Blancan maasto on vuoristoinen, etenkin pohjoisessa ja lännessä. Etelässä taas valkoisen rannikon alue on melko tasaista. Alueen korkeimmat huiput ovat yli 1500 metriä korkea Aitanan vuoristo, 1410 metriä korkea Puig Campana sekä sitä parikymmentä metriä matalampi Montcabrer. Alueen tärkeimmät joet ovat taas Vinalopó, Serpis sekä Segura. Monet joenuomat täyttyvät sadekausina. Muita kosteita paikkoja ovat esimerkiksi El Fondo -kosteikko sekä Santa Polan ja Torreviejan suolajärvet, joissa voi bongailla muuttolintuja.

Benidormista noin 50 kilometriä pohjoiseen sijaitsee Gandia, jossa on suuri ranta sekä upea, kauempana sisämaasta löytyvä 1300-luvun palatsi. Samankaltaisia vetonauloja löytyy myös Xàbiasta, nimittäin kaupungin upea ranta sekä ihastuttava vanhakaupunki hurmaavat matkailijat.

Kaupunkiseikkailu

Suorat lennot Tampereelta vievät Budapestiin tai vaikkapa Riikaan!

Lähde matkalle Euroopan värikkäisiin kaupunkeihin ja koe piristävä loma.

Budapest, tuo kylpylöiden kaupunki, hurmaa matkailijat monilla nähtävyyksillään sekä ihastuttavalla ulkonäöllään. Yksi maailman kiinnostavimmista kaupungeista kiehtoo matkailijoita yhä uudelleen ja uudelleen. Budapestin läpi virtaava Tonava on houkutellut ihmisiä luokseen aina kivikaudesta lähtien. Joki sekä sen varrella sijaitseva Budan linna kuuluvat jopa UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Näitä nähtävyyksiä on upeaa katsella etenkin öisellä risteilyllä kaupungin valoissa. Kuitenkin koko kaupunki on täynnä historiaa ja mielenkiintoista arkkitehtuurista nähtävää, sillä roomalaiset, gootit sekä turkkilaiset ovat jättäneet kädenjälkensä Budapestin rakennuksiin. Matkailijan kannattaa vierailla esimerkiksi Kalastajanlinnakkeessa, jolta näkee koko kaupungin. Upean kaupunkimaiseman lisäksi Budapestissä voi kokea unohtumattomia ruokaelämyksiä. Ravintoloissa voi nauttia herkullisista aterioista ja ruokatoreilla voi ostaa makoisia tuoreita hedelmiä sekä leivonnaisia.

Pakkailuvinkit

Virittäydy lomatunnelmaan pakkaamalla matkalaukku!

Tärkeintä lomassa on itse loma, mutta sitä voi varjostaa huolimattomasti pakattu matkalaukku. Katso TravelBirdin pakkausvinkit ja valmistaudu elämäsi lomamatkalle!
  1. Jos haluaa säästää tilaa toden teolla, kannattaa vaatteet pistää rullalle ja pakata ne vakuumipussiin, josta saa poistettua ilman. Näin säästyy tilaa ja vaatteet eivät rypisty niin paljon kuin jos ne vain pakkaisi taittamalla.

  2. Käytä kaikki tyhjä tila. Laita rullatut topit, alusvaatteet, sukat sekä muut pienet vaatekappaleet tai esineet esimerkiksi kenkiin.

  3. Pakkaa elektroniset laitteet Minigrip-pusseihin. Näin varmistat, että ne eivät kastu, eivätkä vahingoitu.

  4. Kääri shampoo- sekä voidepullot tuorekelmuun ja varmista kelmun pysyvyys teipillä. Tällä tavoin pullojen sisältö ei leviä vaatteisiin ja muuhun matkalaukun sisältöön.

  5. Aivan kaikkea ei kannata pakata ruumaan menevään matkalaukkuun, vaan esimerkiksi arvotavarat kannattaa ottaa lentokoneeseen mukaan. Käsimatkatavaroiden joukkoon kannattaa pakata myös muutamia vaatekappaleita siltä varalta, että matkalaukku katoaakin lennon aikana.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen