Lennot Oulusta

Lähde TravelBird-matkalle pohjoisesta etelään! Lennot Oulusta vievät matkailijan aurinkoisen sään sekä lämpimien vesien äärelle.

Tarjoukset

Valitse lähtöpäivä
27 tarjousta
Merestä ja joesta noussut Oulu on hurmaava Pohjois-Pohjanmaan keskus, joka ihastuttaa rentoudellaan.

Oulussa voi lentää kuumailmapallolla kaupungin yli nautiskellen lämmintä kaakaota, rentoutua kylpylässä tai vaikkapa uida meressä, shoppailla Rotuaarilla tai löytää aarteita kirpputoreilla. Kaupungissa järjestetään niin ilmakitaransoiton MM-kisoja, musiikkivideofestivaaleja sekä erilaisia musiikkitapahtumia. Vaikka muualta Suomesta tulevat välillä tarvitsevatkin Oulun murteen ymmärtämisoppaan, on sympaattinen kaupunki seutuineen rakastettava ja ainutlaatuinen. Ulkomaille vievät lennot Oulusta auttavat katsomaan omaa asuin- tai kotikaupunkiaan uusin silmin ja arvostamaan sitä enemmän.

Oulun naapurikunta ja Perämerten saarista suurin, Hailuoto, on kullankallis kotimaan helmi, joka hurmaa vierailijoita kansallismaisemallaan. Saari on hyvä kohde retkeilyyn sekä rentoon lomailuun. Mitä jos kuitenkin lähtisi Kroatian saarille viettämään aurinkoista lomaa Adrianmeren rannalla? Lennot Oulusta Kroatiaan voivat viedä elämän ikimuistoisimmalle lomalle, joka ilahduttaa muistoillaan vielä vuosia matkan jälkeen.

Lennot Oulusta voivat viedä vaikkapa aurinkoiseen Espanjaan, jossa voi nauttia niin virkistävästä rantalomasta kuin myös kulttuuririkkaasta kaupunkilomasta. Kuinka mahtavaa onkaan, että Perämeren rannalta voi lentää suoraan Baleaarienmeren lämpimälle rannikolle, esimerkiksi Barcelonaan. Lähes makea vesi vaihtuu suolaiseen, silakka vaihtuu kultaotsa-ahveneen ja pohjoinen ilmasto vaihtuu välimerelliseen ilmastoon. Suorat lennot Oulusta Espanjaan voivat olla kuin piristävä henkireikä kaamoskauden aikana sekä päivästä toiseen toistuvan arjen keskellä.

Hurmaava Kroatia

Jos unelmalomaan kuuluu turkoosi merivesi sekä keskiaikaisten rakennusten charmi, vievät lennot Oulusta oikeaan paikkaan!

Kaunis Kroatia hurmaa kulttuurillaan sekä luonnollaan.

Kroatiasta löytyy ainutlaatuinen sekoitus henkeäsalpaavaa luonnonkauneutta, hyviä rantoja, kesäistä aurinkoa, historiallisuutta, kiehtovaa arkkitehtuuria, makoisaa viiniä sekä herkullista ruokaa. Lista voisi jatkua loputtomiin.

Kroatia sijaitsee Balkanin maiden sekä muun Euroopan rajamailla, minkä vuoksi maasta on käyty taistelua eri kuningaskuntien ja valtioiden välillä vuosisatojen ajan. Monet vallanvaihdot ovatkin jättäneet jälkensä Kroatian kulttuuriin. Kontrastit näkyvät kaikkialla: venetsialaiset palatsit seisovat rinnakkain Napoleonin linnoitusten kanssa, roomalaisaikaiset patsaat nousevat slaavilaiskirkkojen läheisyydestä ja wieniläiset kartanot muodostavat kontrastin neuvostoajan monumentaalisiin patsaisiin. Myös museoissa voi nähdä Kroatian historian moninaisuuden tutustuen paikallisiin näyttelyihin.

Kroatian rannikko on yksi maailman kauneimmista lomakohteista. Ensimmäinen matkailijan hämmästyttävä asia on kirkas vesi, joka loistaa jalokiven lailla, etenkin valkokivisellä rannalla. Kroatiasta löytyy myös runsaasti hiekkarantoja, joissa voi sekä rentoutua makoillen auringossa että lähteä merelle surffaamaan. Kun lumoavasta merestä saa viimein irrotettua katseensa, kannattaa se suunnata rannikkoa koristaviin vuoriin. Italiasta Albaniaan kulkevista Dinaarisista alpeista löytyy massiivisuuden lisäksi myös rosoisia huippuja, mystisiä luolia, upeita jokikanjoneita, virkistäviä vesiputouksia sekä maalauksellisia järviä. Kauempana rannikolta, sisämaassa voi nähdä tasaisia peltoja.

Elämyksellinen Espanja

Suorat lennot Oulusta vievät matkailijan ikuisen kevään saarelle, helteisille rannoille sekä kokemaan ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä.

Matkat Oulusta kannattaa valita viisaasti. Tee elämäsi paras päätös ja lähde Euroopan toiselle puolelle Espanjaan. Espanja on intohimoisten elämästä nautiskelijoiden asuinpaikka, joka yllättää monipuolisuudellaan joka kerta.

Espanjan maisemien monipuolisuus suorastaan liikuttaa mieltä. Pyreneet sekä Picos de Europa -vuoristo hurmaavat massiivisuudellaan ja kauneudellaan. Sierra Nevadan lumiset huiput taas viehättävät kontrastillaan Andalusian aurinkoisiin ja vehreisiin laaksoihin. Kauniit vuoret päättyvät mereen ja kätkevät sisäänsä monia kiehtovia luolia sekä pikkuruisia ja hurmaavia kyliä, joiden ajaton kauneus vie jalat alta.

Espanjasta löytyy niin roomalaisaikaisia raunioita, keskiaikaisia katedraaleja ja islamilaisen arkkitehtuurin helmiä kuin myös moderneja rakennuksia, joita arvostetaan ympäri maailmaa. Vaikka Espanjalta löytyy pitkä ja mielenkiintoinen historia, jonka pystyy havaitsemaan kaikkialla, pysyy maa hyvin nykyajan menossa mukana. Espanjalaiset rakastavat nykyhetkessä tapahtuvaa elämää, ja maassa pidetäänkin paljon fiestoja, joissa juhlistetaan niin mennyttä kuin nykyhetkeäkin. Koko elämä on fiestaa, mutta siitä ei tarvitse ottaa painetta, sillä matkailija voi vain katsoa vierestä ja nautiskella värikkäästä sekä äänekkäästä juhlinnasta. Ehkäpä herkät flamencon sävelet koskettavat sydäntä ja saavat matkailijan tanssimaan lämpimässä välimerellisessä yössä.

Tekemistä lennolle

Lennot Oulusta vievät matkailijan unelmalomalle. Mutta mitä tapahtuu ennen kuin lentokone laskeutuu paratiisiin?

Kesti lento sitten tunnin, kaksi tai viisi tuntia, tylsyys voi valloittaa matkailijan melko nopeasti.

Vanha kunnon kirja, oli se sitten novellikokoelma, klassikkoromaani tai sitten vitsikirja, on aina hyvä kumppani millä tahansa matkalla. Nykyään ei tarvitse rasittaa selkäänsä, jos haluaa kantaa mukanaan useita kirjoja, sillä aina voi käyttää elektronista lukulaitetta, johon mahtuu niin monta kirjaa kuin ihmisellä on mielialaa. Vaihtoehtoisesti voi matkalle tuoda mukanaan lehtiä. Jos lukeminen ei huvita, mutta silti haluaa kuulla tai nähdä jonkun tarinan, aina voi esimerkiksi katsoa elokuvaa. Toisinaan lentokoneissa voi katsoa elokuvia, mutta jos haluaa olla varma, että lennolle löytyy mieluinen elokuva tai tv-sarja, kannattaa sellainen ladata suoraan omalle tietokoneelle tai tabletille ja katsella sitä lennon aikana. Jos taas haluaa antaa silmien levätä, voi ihan vain kuunnella äänikirjoja, podcasteja tai musiikkia. Toisinaan on mukavaa katsella ikkunasta ulos kuunnellen musiikkia, sillä tuolloin tuntee olevansa kuin elokuvakohtauksessa. Ja mikä olisikaan parempi tarinan alku kuin lento ulkomaille hyvä musiikin saattelemana.

Paluulennolla voi muistella upeita lomahetkiä, kirjoittaa niitä ylös, nukkua tai vaikkapa ruveta suunnittelemaan seuraavaa matkaa.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen