Elegant spahotell i franska Dax

Le Splendid Hotel & Spa, Dax, Frankrike

Upp till -57% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort-rum

Comfort-rum

Dax' rådhus

Hossegor

Capbreton

Biarritz

Biarritz

Historiskt art deco-hotell i Sydfrankrike, inkl. frukost eller halvpension med olika spapaket

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -57% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,65 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Upplev känslan av 30-talet på nyrenoverat palatshotell med spa i södra Frankrike, inklusive frukost eller halvpension och många spaalternativ

  • Förflyttas till dåtiden: På Le Splendid Hotel & Spa, inrymt i ett historiskt skyddat palats, lever den vackra art deco-stilen vidare i en ny tappning. Detaljer som dörrhandtag, speglar och ljuskronor från den historiska byggnadens förflutna finns kvar, men möblerna är moderna och bekväma – en blandning mellan gammalt och nytt.

  • Ladda batterierna i spaet: Ägna dig åt ren njutning i hotellets harmoniska Spa by Cinq Mondes, som inryms på 1 800 kvadratmeter och är beläget där stadens slott tidigare låg. Här hittar du bland annat gym, pool, isfontän, hamam och bastu. På behandlingsmenyn hittar du allt från massage till ansikts- och kroppsbehandlingar.

  • Flodutsikt till måltiden: Hotellets restaurang med utsikt över floden Adour serverar innovativa rätter från det sydfranska köket. Här njuter du av hälsosamma måltider, alltid tillagade med lokala råvaror. Du kan också äta i det tidigare rökeriet, som förvandlats till en mysig restaurang. När du vill ta ett glas vin eller en cocktail har du tre barer att välja mellan.

Faciliteter

- Restaurang
- Tre barer
- Spa

Läge

Till flygplatsen i Biarritz tar det ungefär 50 minuter att köra. Man kan också flyga till San Sebastian över spanska gränsen, som ligger en timme och tio minuters färd bort.
Hôtel Spa Le Splendid, 2 Cours de Verdun, 40100 Dax, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor