Charmigt lanthotell på Rivieran

Garrigae Le Domaine de l’Esterel, strax utanför Saint-Raphael, Frankrike

Upp till -50% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Privilege-rum

Privilege-rum

Saint-Raphaël

Saint-Raphaël

Saint-Raphaël

Esterel Massif

Härligt boende i närheten av Cannes och Saint-Tropez, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -50% på marknadens priser ?
Specialpris på två massagebehandling (30 minuter) för 85 EUR per rum och vistelse. 

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift och behöver inte förbokas. 

Vänligen notera att en stadsskatt på 1,40 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Lummigt boende nära tallskogar utanför Saint-Raphaël på Franska rivieran, inklusive frukost eller halvpension och spaentré

  • Upptäck den rogivande omgivningen: På Le Domaine de l'Esterel kan du promenera runt i den grönskande tallskogen och titta på stengraven från stenåldern som ligger i närheten av hotellet. Vill du hålla igång kan du spela golf eller tennis eller så kan du bege dig till stranden som ligger tio minuter från hotellet.

  • Många möjligheter till avkoppling: Ta ett dopp i en av hotellets två pooler, koppla av i jacuzzin eller smyg in i bastun en stund. På Le Domaine de l'Esterels spa njuter du av sköna behandlingar som massage i skenet av levande ljus, wraps med sjögräs och tång och olika skönhetsbehandlingar.

  • Provensalskt på faten och i glasen: På Restaurant Coté Pinède kan du äta vällagad fransk mat med tydliga influenser från Medelhavet. Förhöj smakupplevelsen med ett glas vin från regionen. Vill du ta en drink och umgås med dina vänner kan du besöka en av de två barerna: en vid poolen och en i den mysiga loungen.

Faciliteter

- Restaurang
- Två barer
- Två pooler
- Wellnessavdelning
- Trädgård
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Nice – Côte d’Azur ligger 40 kilometer bort, vilket tar mellan 45 minuter till en timme att köra. Det rekommenderas att hyra en bil. 
805, Boulevard Darby Valescure, 83700 Saint-Raphaël, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor