Bo på ett vackert slottshotell i Italien

Laticastelli Country Relais, Siena, Italien

Upp till -50% Idag På utvalda erbjudanden.

Juniorsvit

Juniorsvit

San Gimignano

Superior-rum

San Gimignano

Superior-rum

Classic-rum

Classic-rum

Siena

Montepulciano

Fyrstjärnigt boende på Toscanas landsbygd, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -50% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på ett hotell med utomhuspool och vinbar i vackra Toscana, inklusive frukost och extra förmåner

  • Ta ett dopp med utsikt: Hotellets poolområde har enastående utsikt över omgivningarna och är det perfekta stället att njuta av solnedgången. Under soliga och varma dagar kan du slappa i sköna solstolar och svalka dig med ett dopp i poolen.

  • Smaka lokala viner: Toscana tillhör en av de bästa vinregionerna i Italien och hotellet anordnar utflykter till vingårdar i Montepulciano, Montalcino och Chianti. Om du enbart är intresserad av vinerna finns möjlighet att testa några av regionens bästa vinsorter i hotellets vinbar.

  • Restaurangens italienska mat: Bege dig till restaurangen La Taverna Toscana i det som tidigare var byggnadens anrika vinkällare. Här serveras en varierad frukost varje morgon och under resten av dagen erbjuds du traditionella italienska gourmeträtter till lunch och middag.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Pool
- Bar
- Massagetjänst
- Parkering

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen i Florens tar det cirka en timme och 20 minuter med bil.
Via Laticastelli, 1, 53040 Rapolano Terme SI, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor