L'Albergo della Regina Isabella

Ischia, Italien

Lyxigt femstjärnigt boende på ön Ischia med havsutsikt, bastu, tillgång till hammam och en flaska prosecco

Det himmelska femstjärniga spahotellet L'Albergo della Regina Isabella har ett superbt läge på kusten i den mysiga fiskebyn Lacco Ameno på den vackra italienska ön Ischia i Neapelbukten. Med en underbar natur, dramatiska berg och en bergig kust har spa och wellnesshotellet ett underbart läge på en gammal grekisk-romersk ruin.

Hotellet byggdes 1950 av förläggaren och filmregissören Angelo Rizzoli och det är ett avslappnat hotell inrett i en lyxig och klassisk italiensk stil med antika möbler och stora rum. Hotellet har en mysig terrass där du kan äta och solstolar runt poolen med utsikt över havet och bergen i bakgrunden. Föredrar du saltvatten så är det bara några meter till havet.

Men det handlar inte bara om en fantastisk utsikt och en elegant italiensk stil här, hotellet är värt ett besök tack vare sitt spa och wellness-centre med. Spaet är utomordentligt bra med massor av behandlingar att välja mellan och professionell personal. Med ett sådant rykte är det inte så konstigt att många bokar hotellet och skämmer bort sig med behandlingar och njuter av vattnet från öns varma källor.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor