Fina lägenheter på tyska Östersjökusten

Arcona Living Appartements First Sellin, Sellin, Rügen, Tyskland

Elegant lägenhetsboende med restaurang och wellnessavdelning vid havet på Rügens östkust, inklusive slutstädning och spatillgång

Arcona Living Appartements First Sellin är beläget vid stranden på den tyska ön Rügen. Hotellet ligger direkt vid Sellins pittoreska pir och erbjuder en milsvid vy över Östersjön och kustlinjen.

Rügen är känd för sina fina sandstränder och vilda kalkstensklippor, som ramas in av de gröna skogarna i bakgrunden. Hit kommer besökare från när och fjärran för att njuta av närheten till naturen och det vackra naturskådespel som ständigt pågår.

Arcona Living Appartements First Sellin erbjuder boende i rymliga och individuellt inredda lägenheter, som är försedda med komplett kök samt balkong eller uteplats. Utsikten vetter antingen mot havet eller mot hotellets trädgård. Högst upp i byggnaden finner du boendets wellnessavdelning, där du kan koppla av med bastu och en simtur i den eleganta inomhuspoolen innan du slår dig ned i en av de karakteristiska strandkorgarna på terrassen.

Du har visserligen tillgång till kök i din lägenhet men på hotellet finns även en restaurang. Här serveras en meny inspirerad av Rügen, som bland annat är baserad på dagsfärsk fisk från de lokala fiskebåtarna. Till maten kan du gärna välja ett glas vin från den välsorterade vinlistan. Alla restaurangens viner finns dessutom att köpa med sig från boendets vinbutik.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor