La Villa Maillot

Paris, Frankrike

Ett fyrstjärnigt boende med rumsalternativ och frukost i hjärtat av Paris

La Villa Maillot ligger bara ett stenkast från Champs-Elysées i Paris Trocadero-område och är nära Bois de Boulogne, Triumfbågen, Eiffeltornet och Louvren. Med ett sådant suveränt läge är det lätt att förstå La Villa Maillots omedelbara charm. Dock handlar detta lyxradhus i Art Deco-stil om så mycket mer än bara läget.

Hotellet som tidigare varit en ambassad har en egen innergård som är skyddad från omgivningens hektiska tumult. Alla 42 rum, sviter och lägenheter är lyxiga och bekväma, och hotellets spa, ångbastu och bastu gör din vistelse ännu mer lyxig.

Vi erbjuder boende i ett Deluxe eller Superior-rum, inklusive frukost varje morgon.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor