Boende nära Saint-Tropez och stranden

La Ferme d’Augustin, Saint-Tropez, Frankrike

Upp till -60% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Tillgänglighetsanpassat Standardrum (tillgängligt på förfrågan)

Dubbelrum

Superior-rum

Superior-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Saint-Tropez

Ramatuelle

Ramatuelle

Saint-Tropez

Ett genuint hotell nära stranden utanför Saint-Tropez, inkl. frukost och välkomstrosé

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -60% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,53 EUR per person och natt tillkommer och betalas till hotellet vid utcheckning.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende på charmigt, familjeägt hotell nära stranden, inklusive frukost, välkomstrosé och mer

  • En historisk pärla: Sedan 1950-talet har det här familjeägda hotellet varit en tillflyktsort för resenärer som söker idyllisk skönhet och en fridfull atmosfär i närheten av glamorösa Saint-Tropez. La Ferme d’Agustin var en gång i tiden en bondgård, men har idag blivit varsamt renoverat till ett charmigt hotell.

  • Lugna dagar på Rivieran: Hotellet är omgivet av en vacker trädgård full av doftande blommor och lummiga träd, och mitt bland detta hittar du den uppvärmda utomhuspoolen, som är utrustad med jetstrålar för bästa möjliga avkoppling.

  • En smak av Frankrike: Hotellets restaurang serverar franska läckerheter tillagade med lokalproducerade råvaror. För avslappning innan middagen kan du slå dig ner framför den öppna brasan i den mysiga loungen.

Faciliteter

- Restaurang
- Rumsservice
- Transferservice till centrala Saing-Tropez
- Uppvärmd hydromassagepool
- Wi-Fi

Hitta hit

Du kan antingen flyga till Touloun-Hyeres, som ligger drygt en timmes färd bort, eller till Nice, som ligger en timme och 45 minuters bilfärd från hotellet. 
979 Route de Tahiti, Saint-Tropez 83350 Ramatuelle, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor