Wellnesshotell i franska Alperna

La Croix de Savoie & Spa, Les Carroz d’Araches, Frankrike

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Premium-rum

Premium-rum

Premium-rum

Premium-rum

Premium-rum

Premium-rum

Megland

Morzine

Samoëns

Megland

Mysigt ekohotell i franska Alperna med Guide Michelin-restaurang och spa, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknadens priser ?
Middagsuppgradering till den gastronomiska restaurangen erbjuds mot en extra avgift på 25 EUR per person och dag (som betalas direkt till hotellet).

Vänligen notera att en stadsskatt på 2,25 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig utan extra kostnad. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på modernt och mysigt hotell med Guide Michelin-restaurang och spa i skidorten Les Carroz d’Araches, inklusive halvpension och extra förmåner

  • Bli hänförd av vackra Savoie: De franska alperna är en fröjd för ögat oavsett när på året du väljer att åka. Les Carroz d’Araches är ett perfekt resmål för den som söker en aktiv semester med enastående vyer och frisk luft och i området finns mer än 600 kilometer vandringsled att ta in landskapet på.

  • Gastronomi av högsta klass: Hotellets gourmetrestaurang kan skryta med omnämnande i bland andra Guide Michelin och Tables Distinguées Logis. Här lagas fransk haute cuisine med moderna såväl som exotiska influenser och avnjuts tillsammans med något från hotellets 700 titlar långa vinlista.

  • Kom i harmoni på hotellets spa: På Mountain SPA & Wellness har du möjlighet att nyttja såväl bastu, hamam samt relaxavdelning och ett mysigt terum. Passa även på att boka in dig på en skön massage eller varför inte lyxa till det med en skönhetsbehandling. Bättre sätt att varva ner efter en aktiv dag i bergen finns inte!

Faciliteter

- Gourmetrestaurang
- Bar
- Spa
- Rumsservice
- Parkering

Hitta hit

La Croix de Savoie & Spa ligger i skidorten Les Carroz d’Araches i det franska skidområdet Le Grand Massif. Till Genèves flygplats tar det ungefär en timme med bil beroende på väderlek och trafik. 
768 Route du Pernand, 74300 Arâches-la-Frasse, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor