La Costa Golf & Beach Resort

Costa Brava, Spanien

Den tjusiga exteriören

En lyxig modern strand- och golfresort vid Costa Brava, inklusive frukost, välkomstdrink och extra förmåner

La Costa Golf & Beach Resort ligger beläget vid Costa Brava. Denna vackra kuststräcka som inkluderar den gyllene Pals Beach är bara minuter från din dörr. Du har också tillgång till världsmästerskapsbanan Golf Platja de Pals, där du kan slå bollar under den sköna medelhavssolen.

Den fyrstjärniga resorten har den perfekta balansen, eftersom den erbjuder faciliteter för fysiska aktiviteter men också för de som suktar efter rejäl avslappning. I anläggningscentret finns möjlighet att utöva diverse vattensporter (juni-augusti) som att segla, vindsurfa eller åka kajak, och det finns även ett vattengym (juli-augusti) eller om du föredrar, ett vanligt gym. Här finns även bastu, tennisbanor och cykeluthyrning.

Vill du bara slappa kan du göra det vid poolen eller stranden. Poolen har handdukar och solstolar och vill du skämma bort dig själv kan du boka skönhetsbehandlingar eller avslappnande massager.

Bra att veta

En stadsskatt på 1 EUR per person, per natt betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor