Föreställ dig detta: underbar utsikt över vattnet, generösa soltimmar och en daglig strut med din favoritglass. När vi går mot varmare tider väntar Europas vackraste kustdestinationer på att välkomna dig. Så varför inte boka din efterlängtade kustvistelse redan idag?

Här på Secret Escapes väljer våra experter noggrant ut de bästa hotellen och resorna, och förhandlar fram erbjudanden som du inte hittar till ett bättre pris någon annanstans under kampanjperioden. Vi kallar det vår lägsta prisgaranti.

På hemmaplan hittar du mängder av vackra destinationer längs bästa västkusten, pittoreska Skåne och vår kära huvudstad. Stockholms skärgård med sitt kluster av öar är en uppsjö av gömställen för en vardagspaus.

Vill du längre bort? Mallorca erbjuder både mer och mindre befolkade stränder, karga klippor, uråldriga ruiner, festivaler och mycket mer, medan Adriatiska kusten i Kroatien har en imponerande sträcka på 1 800 kilometer, för att inte tala om alla berömda öar.

Grekland är fullt av vackra kustpärlor, men låt oss inte glömma Italien. På västkusten stoltserar Kampanien med djupblå vatten, höga klippor och vackra byar som byggts längs sluttningarna.

Sist men inte minst – vad sägs om en vistelse i en av Europas mest berömda kuststäder? Njut av en soldränkt vistelse i Nice på Franska rivieran. Glöm inte solglasögonen – perfekta att gömma sig bakom medan man spanar efter kändisar.

Alla våra kampanjer är handplockade av vårt team, så att du kan hitta en vistelse på kusten som passar just dig. Så vad väntar du på? Gör plats i kalendern för din perfekta kustsemester.

Aktuella kampanjer