Kubanskt badhotell i Varberg

Hotell Havanna, Varberg

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Enkelrum/Litet Dubbelrum

Enkelrum/Litet Dubbelrum

Enkelrum/Litet Dubbelrum

Varbergs kallbadhus

Unikt hotell med kubanskt tema och Hemingway-inspirerad badavdelning i hjärtat av Varberg, inklusive frukost, fika och spaentré

Missa inte

Du bor bara 300 meter från Varbergs strandpromenad där du kan promenera, cykla eller jogga längs med stranden och titta på den fina utsikten. Lite längre bort hittar du utomhusbadet Simstadion som grundades på 1930-talet, Varbergs fästning och den populära stranden Apelviken. I stadens centrum ligger ett av Sveriges största torg och här hålls en torgmarknad varje onsdag och lördag. Du kan fynda bland annat kläder, matvaror, hantverk och blommor. Varberg är dessutom hem till flera butiker, restauranger och caféer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor