Boende i klassisk toskansk badort

UNAWAY Hotel Forte dei Marmi, Forte dei Marmi, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Ljusa och hemtrevliga rum i Toscana, nära shopping, restauranger och uteliv, inklusive frukost, rabatter och mer

Fyrstjärniga Una Hotel Forte dei Marmi är beläget i den klassiska semesterorten Forte dei Marmi, vid Versilia-kusten i västra Italien. Staden är vackert inramad av bergskedjan Apuan-alperna i bakgrunden och även känd för sina fina sandstränder. I stadskärnan hittar du dessutom ett stort urval av exklusiva butiker, inbjudande restauranger samt ett pulserande och spännande nattliv.

Hotellet ligger strax utanför själva stadskärnan. Här bor du i ljusa och hemtrevliga rum, där vissa av dem även är försedda med möblerad terrass. Vid den stora utomhuspoolen kan du luta dig tillbaka på en av solstolarna och känna in medelhavsatmosfären. I poolområdet finns också en bar samt en av hotellets två restauranger. Båda restaurangerna serverar smakrika toskanska rätter, som tillagas enligt traditionella originalrecept. Du kan även beställa viner från den välsorterade vinkällaren och i loungebaren erbjuds hela dagen drinkar och munsbitar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor