Drömvistelse i vackra Maldiverna

Kihaa Maldives, Kihaadhuffaru Island, Baa-atollen, Maldiverna

Upp till -50% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Lagoon Prestige Beach-villa

Lagoon Prestige Beach-villa

Lagoon Prestige Beach-villa

Lagoon Prestige Beach-villa

Reserve Beach-villa

Reserve Beach-villa

Reserve Beach-villa

Elegant boende med spa och bra läge för snorkling i Maldiverna, inkl. helpension, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -50% på hotellets priser ?
Smekmånadsspecialen inkluderar en flaska mousserande vin och fruktkorg i villan vid ankomst. Vänligen notera att vigselbevis måste uppvisas vid ankomst för att ta del av detta erbjudande, samt att vigseln måste ha ägt rum inom sex månader innan bokningsdatumet.

Transfers

Transfers ingår ej och måste bokas via resorten senast 72 timmar innan ankomst.

Transfers via inrikesflyg och speedboat kostar 399 USD per person över 12 år, 250 USD per barn i åldern 2-11 år och är kostnadsfritt för spädbarn (0-1 år). Dessa kostnader gäller flyg som landar mellan 10.00 och 22.00. Om man anländer utanför dessa tider måste man anordna en övernattning i Malé.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 oktober 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Villaresort med spa, pool och privat strand på naturskön atoll vid marint skyddsområde i Maldiverna, inklusive helpension

  • En drömlik paradisvistelse: Maldiverna är utan tvekan en av de mest romantiska platserna i världen, tack vare panoramavyerna över havet, de vita sandstränderna och de förtrollande solnedgångarna. Denna resort ligger på sin egen ö omgiven av ett korallrev och består av privata villor utspridda i den orörda naturen.

  • Upptäck världen under ytan: Resortens läge ger dig chansen att upptäcka UNESCO:s biosfärsområde Baa-atollen; ett av världens mest berömda reservat där valhajar, rockor och sköldpaddor bor. Hotellet har ett dykcenter för både nybörjare och erfarna dykare, så missa inte ett äventyr under ytan.

  • Njut av semesterlivet: Paradisnaturen kommer garanterat vagga dig till ett lycksaligt tillstånd, vilket du kan ta till nästa nivå på K-Spa där man använder sig av naturprodukter i sina behandlingar. Framåt kvällen kan du sätta dig till bords för middag under ett halmtak och beundra solnedgången över det glittrande havet.

Faciliteter

- Två restauranger
- Tre barer
- Spa
- Swimmingpool
- Dykcenter
- Vattensportcenter

Hitta hit

Resorten nås via en kombination av inrikesflyg och speedboat från Malé.

Bra att veta

Transfers ingår ej och måste bokas via resorten senast 72 timmar innan ankomst. Se erbjudandet nedan för mer information.
Kihaaddhufaru Island, Maldiverna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor