Elegant hotell i exklusiva Dubai

Kempinski Hotel Mall of the Emirates, Dubai, Förenade Arabemiraten

Deluxerum

Grand Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Femstjärnigt hotell, med pool, spa och flera restauranger, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -44% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 20 AED per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo femstjärnigt på hotell med pool och spa i centrala Dubai, nära shopping och restauranger, inklusive frukost och extra förmåner

  • Checka in i en elegant atmosfär: Rummen är inredda med varma och avkopplande färgtoner samt exklusiva och eleganta möbler. Du kan fixa till dig själv inför kvällen i det stora lyxiga marmorbadrummet eller bara njuta av utsikten mot staden.

  • Upplev smaker från hela världen: Bege dig till glammiga och snygga Noir för en kväll med spännande asiatiska eller latinamerikanska rätter samt drinkar som präglas av färska lokala ingredienser och unika smaker. I Aspen by Kempinski testar du europeisk afternoon tea eller någon av de lättare maträtterna med utsikt från terassen. 

  • Låt kropp och sinne få en stunds avkoppling: I mysiga Softouch Spa erbjuds en rad alternativ av behandlingar för kropp och ansikte som utformas efter dina behov. Välj bland olika slags massage, manikyr, pedikyr eller en saltmousse-skrubb för hela kroppen. För den som vill träna eller ägna sig åt sport har hotellet även ett välutrustat gym, tennisbana samt en uppvärmd utomhuspool.

Faciliteter

- Restauranger
- Barer
- Spa
- Gym och tennibana
- Pool
- Wi-Fi

Hitta hit

Till Dubais internationella flygplats är det 25 minuter med bil.
Sheikh Zayed Road, Al Barsha, Dubai, Förenade Arabemiraten

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor