Karibisk drömsemester med golf och spa

Casa de Campo Resort, La Romana, Dominikanska Republiken

Superior Casita

Superior Casita

Elite-rum med terrass

Elite-rum med terrass

Elite-rum med balkong

Imponerande lyxresort vid Karibiska havet med privat strand, 14 restauranger och barer samt tre golfmästerskapsbanor, med helpension

Den magnifika Casa de Campo Resort breder ut sig över tre hektar tropiska trädgårdar flankerat av en härligt vit, privat strand längs med det turkosa Karibiska havet. Borta i fjärran finner du Isla Catalina-ön som ruvar på gömda paradisstränder redo att upptäckas.

Lyxresorten motsvarar allt vad du kan tänkas önska dig för en riktig drömsemester, och är uppbyggd som en europeisk by från 1500-talet komplett med amfiteater och en elegant marina. Välj och vraka mellan sammanlagt sju olika restauranger och sju barer som serverar allt från en fusion av Medelhavets läckerheter med inslag av Franska rivieran och Italien, till sushi med internationellt kända kockar bakom spisarna.

Du tar dig runt på den enorma anläggningen med hjälp av din egen fyrsitsiga golfbil. Här erbjuds golf i världsklass med tre mästerskapsbanor, däribland Pete Dyes mästerverk, polo- och tennisbanor, ridning samt olika vattensporter för en aktiv vistelse. Passa även på med ett besök på det läckra spaet och unna dig en avkopplande behandling för kropp och själ. Spaet erbjuder ett stort utbud av ayurvediska behandlingar och lyxiga oljor baserat på lokala ingredienser. Yoga, naturopatisk och holistisk konsultation finns även tillhanda för att du ska kunna varva ner och må gott.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor