Safari, storstad, tåg och vin i Sydafrika

Kapstaden, Stellenbosch, Pretoria och Entabeni, Sydafrika

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Kapstaden

Blue Train

Protea Hotel by Mariott CapeTown Victoria Junction

Standardrum på Protea Hotel by Mariott CapeTown Victoria Junction

Protea Hotel by Mariott CapeTown Victoria Junction

Kapstaden

Protea Hotel by Mariott CapeTown Victoria Junction

Blue Train

Blue Train

Blue Train

Blue Train

Deluxe-svit på Blue Train

Deluxe-svit på Blue Train

Blue Train

Blue Train

Blue Train

Stellenbosch

De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

Standardrum på De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

De Zalze Lodge

Stellenbosch

Entabeni

Entabeni Lakeside Lodge

Standardrum på Entabeni Lakeside Lodge

Entabeni

Entabeni

Entabeni Lakeside Lodge

Entabeni Lakeside Lodge

Entabeni

Entabeni

Entabeni

Entabeni Lakeside Lodge

Entabeni Lakeside Lodge

Entabeni Lakeside Lodge

Upplev Kapstaden, Stellenboschs vinlandskap, naturupplevelser på Blue Train och safariäventyr på en och samma resa, inklusive flyg, transfers och mer

Nu har du chansen att samla på dig minnen för livet med en storslagen rundresa i Sydafrika. På denna tolv nätter långa resa kan du förvänta dig ett spännande djurliv, böljande vinlandskap, naturupplevelser och stadsäventyr.

Dag 1-5: Kapstaden och Hop on-Hop off-bussbiljett som tillval

Resan börjar med fyra nätter i färgsprakande Kapstaden. Här kan du välja att lägga till en Hop on-Hop off-bussbiljett för att du smidigt ska få uppleva allt som staden har att erbjuda. Passa på att ta linbanan till Table Mountain, shoppa i det romantiska hamnområdet V&A Waterfront, upplev utsikten vid vad som brukar kallas världens ände vid Cape Point eller fördjupa dig i landets historia på Robben Island där Nelson Mandela satt fängslad. Du bor på det moderna hotellet Protea Hotel by Marriott Cape Town Victoria Junction, där en modern och urban inredning väntar. Här kan du koppla av i spaet, ta ett dopp i poolen och njuta av sydafrikanska rätter och viner precis vid vattenkanten.

Dag 5-8: Stellenbosch och vinspårvagn som tillval

Efter frukost väntar transfer till idylliska Stellenbosch. Här väntar tre nätter bland böljande gröna kullar, historisk arkitektur och över hundratals vinproducenter. Gastronomi är en konstform i Stellenbosch och på tallrikarna får du oftast se mästerverk av passion och kreativitet. Vill du smutta dig igenom Cape Winelands kan du välja att lägga till en utflykt där du på ett lugnt sätt åker fram genom det vackra landskapet bland berg och vingårdar. Spårvagnen har öppna sidor (så du kan enkelt knäppa fina bilder) och du får även lära dig mer om områdets historia. När du inte smuttar på goda viner kan du koppla av vid hotellets infinitypool eller öva upp swingen på golfbanan. De Zalze Lodges är en elegant pärla, med lummiga vyer och har även en av områdets bästa restauranger.

Dag 8-10: Blue Train mellan Kapstaden och Pretoria

Vakna utvilad och tassa ner till frukosten. Därefter är det dags att packa ihop och hoppa på transfern tillbaka till Kapstaden. Där väntar Blue Train som tar dig från Kapstaden till Pretoria under två nätters resa. Blue Train är en sydafrikansk ikon. Förvänta dig femstjärnig service, inredning med mahogny och marmor och ett nytt perspektiv av det idylliska landskapet som får dig att tappa andan. Strax efter avfärd väntar afternoon tea i loungen och lite senare middag samt konjak och kubanska cigarrer för den som vill. Andra dagen görs ett stopp för ett besök på Kimberley Open Mine Museum och innan du hoppar på tåget igen väntar ett glas sherry. På kvällen somnar du gott i sviten medan landskapet susar förbi utanför.

Dag 10-13: Entabeni Safari Conservancy

När du anländer i Pretoria hjälper tågets butlers dig till ankomsthallen. Där väntar transfer till Entabeni Safari Conservancy. Resorten ligger vid sjön Entabeni och här tillbringar du tre nätter omgiven av den sydafrikanska vildmarken. Redan första dagen får du ge dig ut på safariäventyr där du kanske har turen att få uppleva The Big Five. Du kan också underhålla dig med båtturer på sjön och få igång adrenalinet med abseiling, fyrhjuling och paintball. Föredrar du lugnare aktiviteter kan du testa fågelskådning, simning och helikopterflygning. En storfavorit bland besökarna brukar vara luftballongssafarin. På hotellet kan du också passa på att bli ompysslad på spaet, njuta av middagar och stjärnskåda på Astro-boma. Tre nätter senare väntar transfer till flygplatsen där du återvänder hem med massor av nya minnen och ett fullt fotoalbum.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.