Italienskt B&B med panoramavy

Vistamare Suite B&B, Agropoli, Italien

Blue- eller Green-rum

Blue- eller Green-rum

Blue- eller Green-rum

Brown-rum

Egen terrass och havsutsikt på fräscht B&B i charmiga Agropoli, inklusive frukost och extra förmåner

Doften av havet, en värmande sol och strålande utsikt mot ett glittrande blått hav. Perfekt upplägg för en skön och avslappnad semester, eller hur? På Vistamare Suite B&B har du de bästa förutsättningarna för semesternjutning i stora och fräscha rum, som alla har egen terrass med panoramavyer mot bukten. Stranden ligger dessutom alldeles nedanför hotellet för den som är sugen på ett skönt dopp i Medelhavet.

Med det centrala läget i Agropoli har du ett utmärkt läge för att upptäcka den mytomspunna Cilento-kusten, som har en rad badvikar och orörd natur. Promenera i stadens äldre delar med historiska byggnader och pittoreska gränder, som kastellet Aragonese eller 1700-talskyrkan Santa Maria di Constantinopoli. Slå dig ner på en uteservering i närheten av hamnen och kolla in folklivet med en aperitif att smutta på innan du äter en äkta italiensk middag på en mysig trattoria.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor