Hippt boende i centrala Rom

iRooms Spanish Steps, Rom, Italien

Upp till -70% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Spanska trappan

Jacuzzi-rum

Jacuzzi-rum

Forum Romanum

Jacuzzi-rum

Jacuzzi-rum

Jacuzzi-rum

Trevifontänen

Design-rum

Design-rum

Bo ett stenkast från Spanska trappan och Fontana di Trevi, inkl. frukost m.m

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -70% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 22 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Unikt designade rum nära Spanska trappan och andra historiska sevärdheter, inklusive frukost, ett glas vin och sen utcheckning

  • Dåtid möter nutid: Här bor du modernt mitt i Roms historiska stadskärna. Du checkar in i unika rum med olika teman och inslag av futuristiska detaljer. Här kan du njuta av regnduschen i badrummet, och om du lyxar till det med ett Jacuzzi-rum kan du koppla av med ett bubblande bad efter dagens sightseeing.

  • Ett stadigt intag av läckerheter: Börja morgonen med en smakrik frukost på restaurangen mitt emot hotellet. Hotellet har ingen egen restaurang, så under vistelsen i Rom får du chansen att skämma bort din inre finsmakare på några av stadens alla restauranger. En sak är säker – det är omöjligt att gå hungrig i Italiens huvudstad!

  • Besök världens minsta land: Trots Vatikanstatens yta kan landet skryta med världskända sevärdheter. Ha sightseeingskorna redo och besök Sixtinska kapellet och beskåda mängder av berömda konstverk från tex Michelangelo, Caravaggio och Leonardo Da Vinci.

Faciliteter

- Wi-Fi
- iPad på rummet

Hitta hit

Rom-Ciampino flygplats ligger ungefär 40 minuter bort med bil. 
Via Vittoria, 32, 00187 Rom RM, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor