Exklusiv sparesort vid stranden i Thailand

InterContinental Koh Samui Resort, Taling Ngam, Koh Samui, Thailand

Ocean View-rum

Two Bedroom Residence-villa

Lyxig avkoppling på strandresort med spa och utsikt över Thailandviken, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant sparesort vid stranden på Koh Samui, med bra utgångsläge för aktiviteter och utflykter, inklusive frukost, tillgång till Club Lounge och mer

  • Kulinariska upplevelser i vacker inramning: I Samui Bann Taling Ngam Resorts restauranger serveras thailändska och europeiska specialiteter samt kolgrillad fisk och kött. Innan eller efter maten kan du ta en drink i cocktailbaren eller vid brasan nere på stranden. Missa inte heller att beundra Koh Samuis omtalade solnedgångar från din plats vid middagsbordet eller i baren.

  • Pooler och aktiviteter: Som gäst på Samui Bann Taling Ngam Resort har du tillgång till sex olika pooler samt en privat strand. Dessutom erbjuder resorten ett stort utbud av aktiviteter, som snorkling, stand up paddling, vindsurfing, segling, martial arts, yoga, matlagningskurser och utflykter till lokala sevärdheter.

  • Hitta harmonin i hotellets spa: För att koppla av lite extra och komma ned i varv kan du besöka resortens rofyllda spa, som ligger på en klippa högt ovanför havet, omgivet av den lummiga djungeln. Här kan du njuta av härliga kropps- och ansiktsbehandlingar samt ritualer, som till stor del baseras på naturliga extrakt och ingredienser. Avsluta din upplevelse med en kopp örtte på terrassen.

Faciliteter

- Fyra restauranger och barer
- Sex pooler
- Spa
- Gym
- Vattensportcenter
- Utlåning av mountainbikes

Hitta hit

Till Koh Samuis bussterminal är det åtta kilometer och flygplatsen når du på drygt en timme med bil.
295 Moo 3, Taling Ngam Beach, Taling Ngam 84140, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor