Färgsprakande resa till Indien och Nepal

Indien och Nepal

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Taj Mahal

Katmandu, Nepal

ITC Welcome Dwarka

ITC Welcome Hotel Dwarka

Deluxerum på ITC Welcome Dwarka

Delhi Jama Masjid

Delhi Red Fort

Delhi India Gate

Amber Fort, Jaipur

Hotel Royal Orchid

Deluxerum på Hotel Royal Orchid

Hotel Royal Orchid

Agra Fort

Clarks Shiraz Agra

Clarks Shiraz Agra

Superior-rum på Clarks Shiraz Agra

Clarks Shiraz Agra

Agra Fatehpur Sikri Panch Mahal

Deluxerum på Hotel Shangri-La Kathmandu

Pokhara City

Pokhara Lake

Hotel Shangri La Pokhara

Hotel Shangri La Pokhara

Standardrum på Hotel Shangri La Pokhara

Hotel Shangri La Pokhara

Chitwan, Nepal

Chitwan Landmark Forest

Standardrum på Chitwan Landmark Forest

Chitwan Landmark Forest

Nagarkot

Nagarkot Club Himalaya

Standardrum på Club Himalaya Nagarkot

Nagarkot

Upplev Indiens palats och Nepals förtrollande natur på en rundresa, inkl. flyg och transfer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser

Kombinera Himalaya, Taj Mahal och myllrande gatuliv på denna spännande rundresa till Indien och Nepal, inklusive flyg, transfer och frukost

Dag 1-3: Delhi

Detta äventyr tar sin början i den indiska huvudstaden Delhi. Ni välkomnas på traditionellt vis med kransar runt halsen innan det är dags att åka till hotellet. Denna dag tillbringar du på egen hand där du antingen kan utforska staden eller stanna på hotellet. Följande dag väntar en guidad rundtur där ni bland annat besöker Red Fort, Indiens största moské, Chandni Chowk, huvudgatan i Gamla Delhi, färgglada shoppingbasarer och Raj Ghat.

Dag 3-5: Jaipur

Efter frukost är det dags att styra riktningen mot den färgglada staden Jaipur. Här myllrar det av pampiga palats och vackra basarer. Andra dagen ger ni er ut på en guidad rundtur och besöker bland annat Amer Fort, Hawa Mahal som är vindens palats och City
Palace, den tidigare kungliga bostaden.

Dag 5-6: Agra

Nu är det dags att packa ihop väskorna och åka vidare mot Agra. På vägen stannar ni vid Abhaneri-grottorna och Fatehpur Sikri och välkomnas senare på hotellet. Följande dag gäller det att ha kameran redo för ert besök vid ikoniska Taj Mahal. Senare besöker ni det röda Agra-fortet innan det är dags att återvända till Delhi.

Dag 7-9: Kathmandu

Från Delhi går resan vidare mot Nepal och Kathmandu. Följande dag besöker ni bland annat Kathmandu Durbar Square, med gamla tempel och palats där kungarna i Nepal krönas och Swayambhunath, även kallat Monkey Temple, som är ett buddhistiskt tempel med en 2 000 år lång historia och slående utsikt över Kathmandu-dalen. Senare utforskar ni Patan Durbar-torget, som är med på UNESCO:s världsarvslista.

Dag 9-10: Pokhara

Efter frukost styr ni riktningen mot Pokhara, känt för underbar utsikt över Himalaya. Pokharas förtrollande skönhet med frisk luft, snöiga toppar, lugna sjöar och omgivande grönska gör det till “juvelen i Himalaya” och perfekt för en skön dag i naturen.

Dag 10-11: Chitwan

Nu väntar ännu en dag i naturen med magiska vyer över landskapet. Chitwan National Park har länge varit en av landets skatter av naturliga underverk, med ett stort antal djurarter. Parken täcker 932 kvadratkilometer och omfattar bland annat Tikauli-skogen och Rapti-floden. På kvällen bjuds ni på en Tharu Culture Show innan det är dags att bädda ner sig i hotellsängen. Följande dag väntar en heldag med djungelaktiviteter som att åka kanot för att se krokodiler och ett spännande besök i byn Tharun.

Dag 11-12: Nagarkot

På eftermiddagen beger ni er mot Nagarkot som ligger på en höjd av 2 175 meter över havet. Här erbjuds panoramavyer över bergen som sträcker sig från Annapurna i väster till Everest i öst. Sent på eftermiddagen kan du njuta av en guidad naturvandring och utforska några av byns vackraste spår.

Dag 12: Kathmandu och hemfärd

Vakna upp tidigt på resans sista dag för att njuta av en magisk soluppgång du sent kommer glömma. Ett perfekt sätt att avrunda detta äventyr innan transfer tillbaka till Kathmandu väntar där flyget hem kommer att avgå.
ITC Welcom Dwarka (tre nätter, Deluxerum)

ITC Welcom Dwarka är ett modernt och elegant hotell centralt i New Delhi. Här finns tre trevliga restauranger och ett spa.

Faciliteter: restauranger, spa, Wi-Fi

Hotel Royal Orchid (två nätter, Deluxerum)

Hotel Royal Orchid är en färgglad pärla med stilren inredning. Här finns en pool på takterrassen och ett modernt gym.

Faciliteter: tre restauranger, pool, gym, Wi-Fi

Hotel Clark Shiraz (en natt, Superior-rum)

Detta hotell är elegant och exklusivt med ståtlig inredning. Här finns fem barer och restauranger, en pool och ett spa.

Faciliteter: bar, restauranger, pool, spa, underhållning

Hotel Shangri La Kathmandu (två nätter, Deluxerum)

Hotellet är vackert inrett och omgivet av en frodig trädgård. Här finns en restaurang, en bar och ett fint spa.

Faciliteter: restaurang, bar, spa, pool

Hotel Shangri La Pokhara (en natt, Standardrum)

Detta exklusiva hotell har en utomhuspool med vackra vyer över Himalaya. På plats finns även ett spa och en trevlig restaurang.

Faciliteter: pool, spa, bar, restaurang

Hotel Landmark Forest Resort (en natt, Standardrum)

Hotel Landmark Forest Resort är ett hemtrevligt boende i närheten av Chitwan National Park. Här kan du doppa dig i poolen eller njuta av lokala rätter i restaurangen.

Faciliteter: pool, restaurang, Wi-Fi, bar

Hotel Club Himalaya (en natt, Standardrum)

Detta hotell är inrett i lokal stil med elegant och jordnära toner. Här har du en egen balkong med vacker utsikt och på plats finns även ett spa och en restaurang.

Faciliteter: spa, pool, restaurang, bar
Plot No 3 Sector-10 Janakpuri, Janakpuri District Center, Dwarka, New Delhi, Delhi 110075, Indien (första destinationen)

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Flygtider

Flyg ingår med Emirates, Qatar eller Turkish Airlines från Stockholm Arlanda, Göteborg eller Köpenhamn till Indira Gandhi Airport, New Delhi, Indien, och tillbaka från Tribhuvan Airport, Katmandu, Nepal.

Från Stockholm till New Delhi (via Doha, Qatar):
Avgång 16.20, ankomst 08.25 (nästa dag)
Från Katmandu till Stockholm (via Doha, Qatar):
Avgång 20.35, ankomst 06.35 (nästa dag)

Från Göteborg till New Delhi (via Doha, Qatar):
Avgång 15.10, ankomst 08.25 (nästa dag)
Från Katmandu till Göteborg (via Doha, Qatar):
Avgång 20.35, ankomst 13.00 (nästa dag)

Från Köpenhamn till New Delhi (via Dubai, Förenade Arabemiraten):
Avgång 14.20, ankomst 08.55 (nästa dag)
Från Katmandu till Köpenhamn (via Dubai, Förenade Arabemiraten):
Avgång 22.30, ankomst 12.20 (nästa dag)

Det ingår 7 kg handbagage och 30 kg incheckat bagage per person. Notera att bagageregler kan skilja beroende på flygbolag.

Det ingår även privat flygplatstransfer.

Eftersom båda flygresorna sker över natten blir semesterns totala längd 13 nätter.

Efter bekräftad bokning kommer du att få en bekräftelse från reseleverantören, Go Places, med preliminära restider och flightnummer.

Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande och kan komma att ändras. Notera att din önskade utresetid inte kan garanteras.

Visum krävs och kan ansökas om här för Nepal och här för Indien. Resenärernas pass måste vara giltigt minst sex månader efter hemkomst.

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.