Ikoniskt lyxhotell i Cannes

Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, Cannes, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe King-rum

Deluxe King-rum

Femstjärnigt boende på en nyrenoverad Art Deco-ikon med toppläge på La Croisette, inklusive frukost och välkomstcocktail

Missa inte

Legendariska Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez ligger mitt på La Croisette som löper längs stranden och är den franska Rivierans främsta paradgata. Längs boulevarden hittar du flera exklusiva butiker och eleganta restauranger samt berömda Palais des Festivals där stadens årliga filmfestival äger rum. Ovanför hamnen ligger den medeltida stadsdelen med smala gränder, charmiga torg och det vita klocktornet Tour du Suquet. Du kan även besöka de närliggande Rivierastäderna Nice och Antibes som ligger runt en timmes respektive en halvtimmes bilresa bort.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor