Idyllisk boutiqueresort i Krabi

The Tubkaak Boutique Resort Krabi, Krabi, Thailand

Superior-rum

Deluxerum

Idyllisk och exklusiv vistelse vid naturskön thailändsk strand, inklusive frukost, en massage och mer

The Tubkaak Krabi Boutique Resort ligger på en förtrollande vacker strand i Krabi. Resorten vetter direkt mot Andamansjön och de mäktiga kalkstensöar som befinner sig en bit ut i vattnet.
Här bor man i stilrent lyxiga rum som är avskalat inredda, med noggrant utvalda material, exklusiv utomhusdusch och möblerad balkong eller terrass.

På anläggningen finns också ett härligt spa, ett välutrustat gym, ett bibliotek samt en presentbutik, som säljer genuina hantverksprodukter. Dessutom har man två restauranger att välja på, och inte minst en stilren cocktailbar med havsutsikt.

Klimatet är behagligt på den här delen av kusten, med lugna vatten och en mild havsbris. Det gör att man kan bada i lugn och ro och verkligen njuta av solen och värmen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor