Boutiquekänsla i Köpenhamn

Ibsens Hotel, Köpenhamn, Danmark

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Extra Large-rum

Extra Large-rum

Extra Large-rum

Extra Large-rum

Extra Large-rum

Boende på mysigt konsthotell i livliga Köpenhamn, inkl. frukost, lånecykel och ett glas vin/öl

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift. Vänligen kontakta hotellet direkt för mer information.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på prisjämförelser gjorda med hotellets hemsida och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 21 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Unik vistelse på boutiquehotell i centrala Köpenhamn med cool nordisk design, inklusive frukost, lånecykel och en eftermiddagsdryck

  • Modern estetik blandat med klassisk hygge: Inredningen på hotellet är genomgående stilren och typiskt skandinavisk – dock håller Ibsens Hotel på fler hemligheter än vad du först kanske anar. Allt från möbler i loungen till konst på väggarna i rummen har designats och skapats av lokala och internationella konstnärer, vilket sätter en alldeles unik prägel på hotellets atmosfär.

  • Mysmiddag med gott i glasen: I Danmark värdesätter man mystillfällen lika mycket som vi gör hemma i Sverige. Därför har Ibsens Hotel en ”Cozy Hour” där gäster uppmanas att mingla med varandra och smaka på tilltugg som serveras, beroende på vad säsongen har att erbjuda. När vi ändå pratar om att äta så bör det nämnas att hotellet ligger bakom tre restauranger i området, som serverar mat från Italien, Spanien och Japan.

  • Perfekt weekend-läge: Ibsens Hotel ligger i det livliga området Nansensgade, vilket är känt för sin cafékultur och sina spännande småbutiker. Ta en promenad nedför gatan och styr stegen mot matmarknaderna i Torvehallerne, där man kan njuta av kvalitetsprodukter eller kanske köpa med sig något och sitta i solen utanför om vädret tillåter. Vad du än väljer att göra med din tid i Köpenhamn så erbjuder Ibsens Hotel det perfekta utgångsläget.

Faciliteter

- Restauranger
- Bar
- Wi-Fi
- Tillgång till wellness (mot en avgift)

Hitta hit

Till Köpenhamns flygplats tar det 15 minuter med tåg från Norreport.
Vendersgade 23, 1363 Köpenhamn, Danmark

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor