Ibiza Rocks Hotel

Ibiza, Spainen

Tre nätters vistelse mitt i partystaden San Antonio på Ibiza, inklusive frukost, party på en båt och VIP-evenemang

Ibiza Rocks Hotel har ett centralt läge i San Antonio med närhet till West End och stranden. I sann Ibiza-anda har hotellets Main Pool dagliga DJ-sets och poolpartyn från öns största klubbarrangörer som Cream, Together, We Love och Hed Kandi. Vill du ta det lite lugnare kan du koppla av och sola vid Tropicana Pool. Hotellet har även en grillrestaurang och tre barer där du kan ladda batterierna.

Ibiza Rocks Hotel är ett roligt och praktfullt hotell i centrala San Antonio, perfekt boende för en hedonistisk vistelse på party-ön. Hotellet håller i några av öns populäraste klubbkvällar med rockkonserter på onsdagar och elektrokvällen W.A.R! på fredagar, så här behöver du inte ens lämna hotellet för lite Ibiza-action.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor