Elegant hotell i Teneriffas huvudstad

Iberostar Grand Hotel Mencey, Teneriffa, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Garden View Deluxerum

Garden View Deluxerum

Garden View Deluxerum

Femstjärnigt hotell med spa i Santa Cruz på Teneriffa, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -33% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2011.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett pampigt femstjärnigt hotell med spa i Santa Cruz på Teneriffa, inklusive frukost eller halvpension

  • En exklusiv vistelse: Iberostar Grand Hotel Mencey är en vacker byggnad i kolonialstil på en världsarvslistad plats i Teneriffas charmiga huvudstad Santa Cruz. Hotellet har mycket att skryta med, från läget i det lugna bostadsområdet till de stora grönskande trädgårdarna med tennisbanor och pool.

  • Godheter från morgon till kväll: Hotellets restaurang erbjuder lokala rätter och spanska läckerheter plus internationella favoriter. På morgonen serveras en frukostbuffé och middagen kan ätas utomhus på restaurangen Los Menceys. Här finns även tre barer där du kan äta eller ta en drink.

  • Hitta zen på hotellet spa: Spa Sensations är ett av de mest exklusiva ställena i Santa Cruz och på det stora spaet kan du koppla av eller träna för att må bra. Är du ute efter avslappning du välja en av de många kropps- och ansiktsbehandlingarna från menyn eller njuta av spaets bastu, fot-spa, ångbastu, flyttank, hydroterapi-pool, bubbelbad, avslappningsrum och härliga duschar.

Faciliteter

- Restaurang
- Barer
- Pool
- Spa
- Tennisbana
- Wi-Fi

Hitta hit

Iberostar Grand Hotel Mencey ligger på Teneriffas nordöstra kust, ungefär 45 minuter med bil från Teneriffa South flygplats.
Calle de Doctor Jose Naveiras, 38, 38004 Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor