Elegant hotell i hjärtat av Vancouver

Hyatt Regency Vancouver, Vancouver, Kanada

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

One King-rum

Modernt och stilrent boende i centrala Vancouver, nära Seawall Water Walk och hamnen

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på hotellets priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 40,66 CAD per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Skatter är inte inkluderade och kommer att läggas till på betalningssidan

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 19 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant och modernt hotell med pool och restaurang i hjärtat av Vancouver, nära hamnen och Seawall Water Walk

  • Lokala smaker på tallriken: Hotellets restaurang har en elegant och avspänd atmosfär, med utsikt mot Burrard Street och Georgia Street utanför. Här serveras en kreativ meny som fokuserar på lokala ingredienser samt hållbart inköpt fisk och skaldjur.

  • Pool, gym och nära till promenadstråk: Hotellet har pool, hot tub och gym, där du kan hålla igång din träningsrutin och ta hand om kroppen. Komplettera gärna med promenader och löpning längs närbelägna Seawall Water Walk.

  • Koppla av med en drink i baren: Hotellets lobbybar specialiserar sig på regionala viner och hantverksöl samt hantverksmässiga cocktails, som kompletteras med lättare rätter och munsbitar. Terrassen har öppet året runt.

Faciliteter

- Bar
- Concierge
- Gym
- Pool
- Restaurang

Hitta hit


Hotellet är beläget i hjärtat av Vancouver, nära flera busshållplatser samt tunnelbane- och järnvägsstationen Waterfront Station. Till Vancouvers flygplats är det en halvtimmes bilfärd, eller en timmes resa med kollektivtrafiken.
655 Burrard Street, Vancouver, BC V6C 2R7, Kanada

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor