Elegant vistelse i Venedig

Hyatt Centric Murano Venice, Venedig, Italien

Upp till -74% Idag På utvalda erbjudanden.

King Bed Deluxerum

King Bed Deluxerum

King Bed Deluxerum

Boutiqueboende på ön Murano i Venedig, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -74% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3,60 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur utan extra kostnad. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur. 

Hotellet erbjuder pendeltrafik med båt som är tillgänglig från 09.00 till 20.30, mot förfrågan och i mån av tillgång, på grund av det begränsade antalet säten ombord. Båten avgår vid schemalagda tider och tjänsten organiseras på månadsbasis. Flygplatstransfer går till Venedigs Marco Polo internationella flygplats (VCE). Observera att tjänsten kan minskas eller tillfälligt avbrytas för dåliga väderförhållanden för att garantera en säker körning. Fyll i formuläret på hotellwebbplatsen för att kräva service för hämtningar på flygplatsen. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

En italiensk tillflyktsort på Venedigs ö Murano, inklusive frukost, daglig tillgång till spa och transfers

  • Högt i tak och vacker design: Fyrstjärniga LaGare Hotel Venezia ligger på ön Murano med utsikt över Muranos kanal och är en elegant och modern oas en bit utanför stadsmyllret. Inredningen visar upp öns eleganta glasblåsararv, med extravaganta kristallkronor och en permanent utställning av Venini-produkter.

  • Hugg in på läckerheter: Med sin mysiga veranda och sin trendiga matsal är ljusa och luftiga restaurang Rivalonga en perfekt plats att hugga in på moderna rätter influerade av det lokala italienska kökets specialiteter på. Med bekväma soffor och en gigantisk meny är hotellbaren Il Cortiletto rätt plats för att njuta av vin, drinkar och likörer.

  • Sätt guldkant på vistelsen: På LaGares wellness- och fitnesscenter finns det gott om härligt moderna faciliteter. Skäm bort dig själv med ett besök i bastun, det turkiska badet och en emotionell dusch. Wellnessområdet är öppet från 17.00 till 20.00, och fitnessområdet är öppet från 07.30-10.30 och mellan 17.00 och 20.00. 

Faciliteter

- Restaurang 
- Bar
- Spa
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Flyglatsen når du på cirka 45 minuter med transfer. 
Riva Longa, 49, 30141 Venezia VE, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor