tarjousta

Hotellit Tallinna

Mielenkiintoisessa Tallinnassa yhdistyy kaupunkielämä ja kylpylässä rentoutuminen. Parhaimmat hotellit Tallinnassa löydät TravelBirdin kautta!
Katso lisää:

Upea Tallinna on täynnä yllätyksiä, ja kaupunki valloittaa jokaisen sydämen kiehtovuudellaan sekä monipuolisella hotellitarjonnalla.

Viron pääkaupunki Tallinna on kaunis kohde, jossa yhdistyy mielenkiintoinen historia ja moderni kaupunkielämä.Tallinnan pienen keskustan ansiosta tutustut sekä perinteisiin että moderneihin nähtävyyksiin kätevästi. Tallinna on suomalaisille erinomainen matkakohde, sillä se on helposti saavutettavissa. Saavutettavuutensa vuoksi siellä on vaivatonta viettää lyhyt, mutta nautinnollinen loma maagisen historiallisessa kaupunkimiljöössä. Vuonna 2017 Tallinnassa vieraili noin 4,25 miljoonaa matkailijaa, joista 1,8 miljoonaa yöpyivät kaupungissa useamman päivän. Matkailu Viroon on jatkuvassa kasvussa ja suurin osa valitseekin kohteeksi viehättävän Tallinnan. Yhdensuuntaisia Viron matkoja Suomen välillä tehtiin viime vuonna yli 7 miljoonaa ja määrän ennustetaan vain kasvavan vuosi vuodelta. Suomalaisten matkailua Viroon on kuvailtu sen tärkeimmäksi kulmakiveksi. Tämä johtuu siitä, että Suomesta matkattiin kyseiseen Baltian maahan viime vuonna noin 2,3 miljoonaa kertaa, joista kertyi yli 6 miljoonaa yöpymistä. Viron matkailun tutkimuksen mukaan 83 % yöpyvistä ulkomaalaisista matkailijoista majoittuivat hotellissa. Parhaimmat hotellit Tallinnassa löydät TravelBirdin avulla.

Kauniit nähtävyydet, mahtavat ostosmahdollisuudet ja hotellit Tallinnassa sijoittuvat kompaktisti ydinkeskustaan. Suosituimmat alueet kaupungissa yöpymiselle ovat sen historiallinen vanhakaupunki sekä uuden keskustan alue. Hotellit Tallinnassa sopivat jokaiseen makuun – on sinun päätettävissäsi majoitutko lomasi aikana modernissa hotellissa vai haluatko kokea Tallinnan pienestä tunnelmallisesta hotellista käsin. Hotellimatka Tallinnaan takaa sen, että kaupungista saa mahdollisimman paljon iloa.

Tallinnan sydän on sen vanhakaupunki

Paras tapa nauttia kaupungista on suunnata vanhaankaupunkiin.

Tallinnan vetonaulaksi on muodostunut sen vanhakaupunki. Vanhakaupunki on yksi Tallinnan mielenkiintoisimmista kohteista, ja se onkin ansainnut paikan UNESCOn maailmanperintöluettelosta, sillä se on erinomaisesti onnistunut säilyttämään keskiaikaisen rakenteensa. Vanhassakaupungissa, kuten muuallakin Tallinnassa päivä vierähtää nopeasti upeilla kaduilla kuljeskellen, herkullisista ruoista nauttien ja paikalliseen elämään tutustuen. Vanhankaupungin sydämessä voit vierailla goottilaistyylisessä Olevisten kirkossa, joka oli aikoinaan maailman korkein rakennus. TravelBird suosittelee majoitusvaihtoehtoja vanhassakaupungissa, sillä se on ehdottomasti Tallinnan tunnelmallisin ja keskeisin paikka yöpyä. Vanhassakaupungissa majoittuessasi kaikki Tallinnan nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä.

Tutustu Tallinnan eri alueisiin

Vanha Raatihuoneentori ja Kalamajan ympäristö

Lyhyiden välimatkojen ansiosta Tallinnan kaikkiin alueisiin pääsee tutustumaan helposti ja vaivattomasti. Vanhankaupungin yhtenäiseltä tuntuva alue on jaettu kahteen eri osaan, joista toinen on raatihuoneen ympäristö. Raatihuoneen ympäristö sisältää alakaupungin sekä sen ylemmän osan linnoituksineen. Toista osaa vanhankaupungin alueesta kutsutaan yläkaupungin alueeksi, joka on Toompean, eli Tuomiopään mäki. Tuomiopään mäki onkin yksi Tallinnan mahtavimmista näköalapaikoista. Alue on nimetty sen päällä olevan tuomiokirkon mukaan. Mäellä sijaitsee useita näyttäviä rakennuksia, kuten historiallinen Toompean linna sekä valtava ortodoksinen Aleksanteri Nevskin katedraali. Vierailemisen arvoisia alueita on myös Kalamajan trendikäs alue, joka sijaitsee vanhankaupungin ulkopuolella. Tallinnan kaikkiin alueisiin ehtii tutustua hyvin juurikin viikonloppumatkalla. Kalamajan alue on yksi Tallinnan muodikkaimmista alueista ja se on vain lyhyen raitiovaunumatkan päässä keskustasta. Puisesta arkkitehtuuristaan tunnettu Kalamaja oli aikoinaan työväen asuinaluetta, josta se on vähitellen kehittynyt moderniksi ja nuorekkaaksi kaupunginosaksi. Ravintolakulttuuristaan tunnetussa Kalamajassa voi nauttia herkullisista aterioista puisien talojen tunnelmallisessa ympäristössä.

Eloisa Kalamajan alue on etenkin nuorten suosiossa. Alueelle on luotu tunnelmallisia kahviloita, vintage-liikkeitä ja viikonloppuisin järjestettäviä kirpputoreja. Kyseisessä kaupunginosassa vallitsee rento ja kansainvälinen tunnelma. Kalamajan alue on myös oiva paikka majoittua, sillä sieltä löytyy useampikin eri vaihtoehto yöpymiselle. Alueella on tyypilliseen tapaan vanhoja teollisuusmiljööseen rakennettuja hotelleja, jotka sijaitsevat aivan alueen kupeessa ja ovat varteenotettavia paikkoja alueella yöpymiseen.

Matkalle hetken mielijohteesta?

Koe monipuolinen Tallinna vain lyhyen matkan päässä Suomesta.

Tallinnaan matkustaminen ei riipu vuodenajasta, sillä sieltä löytyy aina tekemistä säästä riippumatta.

Hotellit Tallinnassa ovat helposti saatavilla ympäri vuoden, mutta kesäajalle kannattaa majoitus kuitenkin varata hyvissä ajoin. Kesä-elokuussa sekä syys- ja talviloman aikaan Tallinnan kadut ja hotellit täyttyvät matkailijoista. Suurimmista hotelleista löytyy tilaa lähes aina, mutta suosituimmat alueet ja pienet tunnelmalliset majapaikat täyttyvät kiireisinä aikoina yllättävän nopeasti. TravelBirdin vinkeillä voit kuitenkin lähteä lomalle Tallinnaan milloin vain! Tallinnaan kannattaa tutustua monella eri tavalla. Erinomainen tapa valloittavan Tallinnan hahmottamiseen ovat sen näköalapaikat. Maisemia pääsee ihailemaan lukuisissa eri paikoissa, aivan kaupungin ytimessä. Yksi fantastinen maisema avautuu Raatihuoneen tornista, joka on 64 metriä korkea. Kapeat kierreportaat johtavat sinut 34 metrin korkeudelle, jonne matkaa kertyy 115 askelmaa.

Raatihuoneentori on ollut vanhankaupungin keskus jo viimeiset 800 vuotta. Torilla järjestetään paljon erilaisia tapahtumia ja se kunnioittaa vanhoja perinteitä jo vuodesta 1441 alkaen. Kesällä tori täyttyy sitä ympäröivistä katukahviloista ja talvisin se huokuu taianomaista joulun tunnelmaa. Perinteiset joulumarkkinat houkuttelevat torille joka talvi miljoonia matkailijoita. Jos vierailet Tallinnassa keväällä, pääset kokemaan modernin version keskiaikaisesta karnevaalista, jolla vaalitaan kaupungin keskiaikaisia perinteitä. Raatihuoneentorin käsittämätön miljöö juontaa juurensa sen aitoudesta.

Tallinna on suomalaisten rakastama lähilomakohde, joka hemmottelee ja tarjoaa elämyksiä jokaiselle matkailijalle. Kuvankauniissa Tallinnassa yhdistyvät historia ja nykyaika. Tallinna tarjoaa tekemistä loman ajankohdasta ja tarkoituksesta riippumatta, sillä se pitää sisällään mitä lumoavimpia paikkoja. Kaupungin laaja kulttuuritarjonta vakuuttaa kokeneemmankin museossa kävijän! Vierailut museoissa ovat kasvaneet entisestään uusien näyttelyiden avaamisen jälkeen. Tallinnassa ne ovat monipuolisia ja interaktiivisia. Niiden kautta pääsee sukeltamaan historiaan, muotoiluun ja taiteeseen. Lukuisista eri mahdollisuuksista kannattaa vierailla ainakin Viron merimuseossa, joka perustettiin vuonna 1935 entisten kapteenien ja merimiesten aloitteesta. Pitkän historiansa aikana se on muuttanut muotoaan useaan otteeseen. Vuonna 2012 avattiin uusi näyttelytila Lentosatamaan. Tällä hetkellä kyseinen näyttely on yksi Viron suurimpia ja suosituimpia museoita – juurikin Lentosataman ansiosta. Lentosataman näyttelystä löytyy huomattavasti mielenkiintoista tekemistä, joista varsinkin sukellusveneet ovat nousseet paikan vetonauloiksi. Erityisesti lapset nauttivat radio-ohjattavista veneistä ja meripelastuksen kokeilemisesta virtuaalilasien avulla.

Monipuolisuutensa vuoksi matka on helppo suunnitella hyödyntäen mahtavia ostosmahdollisuuksia tai viettää vaikka koko loma kylpylässä rentoutuen. Tallinnan lukuisat kylpylät tekevät siitä rentouttavan lomakohteen. Kaupunki on täynnä erilaisia kylpylöitä, joissa voit hemmotella itseäsi hieronnalla tai erilaisilla kauneushoidoilla. Voit valita kylpylän oman makusi mukaan keskustasta tai sen ulkopuolelta. Kauempana kaupungin hälinästä pääsee rentoutumaan ja nauttimaan eri tavalla rauhoittavan luonnon ja meren äärellä. Kylpylöiden laadukkaat sauna- ja allasosastot pitävät huolen, että palaat lomaltasi rentoutuneena ja onnellisena.

Kulttuurin tutkimisen ja kylpylöiden lisäksi Tallinnan matkat voivat kohdistua myös ostosten tekemiseen. Ostosten parissa aika kuluu nopeasti, sillä lukuisten ostoskeskusten kaupunki pitää sisällään myös uniikkeja kivijalkakauppoja. Ostosmahdollisuudet Tallinnassa ovat keskittyneet pienelle alueelle. Tavanomaisten ostosten lisäksi Tallinnasta kannattaa ostaa perinteisiä käsitöitä, joita ovat virolaiset villapaidat, katajaiset keittiövälineet sekä erilaiset koriste- ja käyttöesineet. Parhaat paikat vaate- ja kenkäostoksiin ovat erikoisliikkeet vanhankaupungin kaduilla. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi täältä, suuntaa Tallinnan suuriin ostoskeskuksiin, jotka tarjoavat laajan valikoiman merkkivaatteista kosmetiikkaan.

Tallinnassa on erinomainen ravintola- ja kahvilavalikoima. TravelBird suosittelee herkuttelua hyvätasoisissa ravintoloissa. Ravintolatarjonta Tallinnassa elää koko ajan ja monet hyvät ravintolat eivät välttämättä ole helposti löydettävissä. Lomalla kannattaa suunnata illalliselle vanhankaupungin ja Kalamajan kaupunginosaan. Ravintolat tarjoavat ruokia monipuolisesti, uskomattoman hyvistä kasvisruoista huippujälkkäreihin. Tallinnan edullisen hintatason ansiosta pystyt vaikka jokaisena lomailtana nauttimaan useamman ruokalajin illallisen. Historiallinen asematori, joka uudistumisen myötä tunnetaan Balti Jaama Turgin torialueena kannattaa ehdottomasti kokea. Katetulta torilta löytyy pieniä putiikkeja, kahviloita ja vihanneskojuja. Torilla on ruokakojujen täyttämä alue, jossa pääsee nauttimaan mitä maittavimmat lomaherkut! Tiesitkö että alueelta löytyy myös Tallinnan vaaleanpunaisin kahvila, jossa pääsee maistamaan suloisia herkkuja yksisarvisia esittävistä kuppikakuista Hello Kitty -macaroneihin?

Yövyitpä missä päin tahansa Tallinnaa, lomasi tulee varmasti olemaan onnistunut. Tallinnaan voit matkustaa vuoden ympäri ja sieltä löytyy aina yhtä paljon nähtävää ja koettavaa. Loman aikana ei tarvitse myöskään kiirehtiä, sillä Tallinnaan on vaivatonta lähteä uudestaan. Tallinna tarjoaa uusia kokemuksia ja rentoa hemmottelua erittäin lähellä Suomea. Varaa hotelli valloittavasta Tallinnasta TravelBirdin kautta.

Nautittuasi lomastasi Viron Tallinnassa, kannattaa seuraavaksi Baltian maan matkakohteeksi valita vehreä Latvia!

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen