1 tarjous

Hotellit Pariisi

Lähde TravelBird-lomalle maailman romanttisimpaan ja kauneimpaan kaupunkiin. Hotellit Pariisi-matkalla takaavat mitä ainutlaatuisimman tunnelman!
Katso lisää:
Valitut suodattimet:
1 tarjous
Suodattimet Tyhjennä

Pariisi on unelmien kaupunki, joka hurmaa viihtyisillä naapurustoillaan ja maailmankuuluilla nähtävyyksillään. Klassinen matkakohde on täynnä maailmanluokan museoita, tyylikkäitä ravintoloita ja loputtomia ostosmahdollisuuksia.

Ranskan pääkaupunki Pariisi on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen matkakohde. Bonjour Paris!

Lähde seuraavalle lomalle sykkivään suurkaupunkiin, joka on täynnä uusia tuulia. Pariisi yllättää ja hurmaa jokaisen sinne matkustavan. Kaupungista löytyy mahtavia monumentteja, trendipaikkoja ja ostosmahdollisuuksia. Romanttiset matkat yhdessä rakkaasi kanssa tai elämyksellinen kulttuurimatka ystäviesi kanssa iki-ihanassa Pariisissa, on kaikkea mitä lomalta voi toivoa! Ihana, elämästä nauttivien kaupunki sopii jokaiselle matkailijalle. Kaupungin mielenkiintoiset monumentit ja lukuiset galleriat sekä museot tekevät siitä ainutlaatuisen aarreaitan. Parhaimmat lomavinkit ja hotellit Pariisissa löydät TravelBirdin kautta. Kaupungista löytyy lukuisia design-hotelleja, tyylikkäitä vanhan ajan majoituspaikkoja sekä perinteisiä hotellihuoneita. Erityisesti lyhyellä lomalla kannattaa hotellin sijainti valita keskustan alueelta. Keskeinen sijainti takaa paikasta toiseen kulkemisen helposti ja vaivattomasti. Hotellit Pariisi-matkalla ovat avainasemassa!

Pariisiin voi matkustaa vuoden jokaisena aikana, mutta kun auringon säteet keväällä alkavat lämmittää, täyttyy kaupungin katukuva aivan uudenlaisella energialla! Suuntaa kävelylle Seine-joen varrelle ja uppoudu kaupunkiin, joka tarjoaa elämyksiä, joita ei muualta löydy. Pariisin tunnelmallisilla kaduilla pystyt aistimaan kaupungin ainutlaatuisen charmin, joka hurmaa kuin ensirakkaus. Museot, kauniit rakennukset, tunnelmalliset kahvilat ja ravintolat, puistot sekä tyylikkäät ihmiset tekevät kohteesta ainutlaatuisen.

Kaupungin nähtävyydet

Pariisi tunnetaan maailman romanttisimpana ja kauneimpana kaupunkina.

Pariisi on täynnä historiaa ja maailmankuuluja nähtävyyksiä. Eiffel-torni, Sacre-Coeurin kirkko, Versailles’n linna ja Louvren taidemuseo… Lista Pariisin must see -kohteista on loputon!

Eiffel-torni on kaupungin suosituin maamerkki, joka on ehdoton vierailukohde Pariisissa ollessa. Kiipeä lumoavaan 324-metriseen torniin, yhdelle maailman suosituimmista nähtävyyksistä, joka on myös maailman toiseksi instagrammatuin nähtävyys. Tämä tekee vaikuttavasta maamerkistä suositumman kuin esimerkiksi New Yorkissa sijaitseva Empire State Building tai Intian Taj Mahal.

Erityisen kohteen Pariisista tekee se, että minne ikinä pääsi käännätkään, edessäsi on maailmankuuluja nähtävyyksiä. Ylelliset palatsit, Riemukaari, Notre Damen katedraali – mikä on sinun suosikkisi? TravelBird suosittelee vierailemaan maailmankuululla Louvren taidemuseolla. Etenkin iltahämärässä Louvren henkeäsalpaavissa tiloissa vaeltelu on entistä mielenkiintoisempaa. Louvre on täydellinen paikka nauttia eurooppalaisesta taiteesta. Pariisin lukemattomista museoista Louvre on yksi suurimmista ja se sijaitsee Seine-joen rannalla, kaupungin sydämessä.

Niin kuin muissakin kaupungeissa, myös Pariisissa jokaisella kaupunginosalla on oma viehätysvoimansa. Hotellit Pariisi-matkalla ovat aivan asemassa, joten matkaa suunnitellessa kannattaa kiinnittää huomiota kaupunginosan valintaan. Mitä haluat nähdä ja kokea? Miljoonakaupungissa kiinnostavia vierailukohteita löytyy pilvin pimein. Jos haluat minimoida matkustusaikaa metroissa ja muissa joukkoliikennevälineissä, varaa hotelli keskeiseltä sijainnilta. Hotellit Pariisissa ovat suosittuna lomasesonkina hyvinkin täyteen varattuja, joten esimerkiksi kesälomille hyvän hotellin etsintä kannattaa aloittaa ajoissa. Kaupungin suuresta koosta johtuen, kätevin tapa viilettää kaupunginosasta toiseen on metro. Metrolinjoja löytyy 14 ja niillä pääsee kätevästi ympäri kaupunkia. Lataa siis maksuton metrokartta älypuhelimeesi ja lähde elämäsi seikkailulle! Metron kätevyydestä huolimatta paras tapa tutkia monia alueita on jalkaisin, eli muista pakata laukkuun hyvät kävelykengät.

Loistokas Pariisi

Lähde tunnelmoimaan eri kaupunginosiin.

Pariisin läpi virtaava Seine-joki jakaa kaupungin kahteen osaan. Pohjoinen alue, jotka kutsutaan Rive Droiteksi ja eteläinen, Rive Gauche. Tämän lisäksi se on jaettu 20 pienempään alueeseen, arrondissementtiin, joista ensimmäinen sijaitsee aivan kaupungin keskellä ja muut kiertyvät sen ympärille. Pariisi on suuri kaupunki ja hotellit Pariisissa sijoittuvatkin laajalle alueelle. Ympäri kaupunkia löytyy lukuisia hotelleja, mutta mikäli kyseessä on lyhyempi loma, suosittelemme valitsemaan hotellin keskustan läheisyydestä – näin ollen pääset vaivattomammin paikasta toiseen. Mikäli viivyt kohteessa pitemmän aikaa tai kaipaat kauemmas kaupungin sykkeestä, voit majoittua myös hieman keskustan ulkopuolella. Pariisista löytyy erityyppisiä majoitusvaihtoehtoja ympäri kaupunkia – suositko sinä ennemmin eleganttia kultaisen kolmion aluetta vai eläväistä Montmartren aluetta?

Kultaisen kolmion alueena tunnettu elegantti Champs Elysées ja Avenue Montaigne -katujen läheisyydessä sijaitsee Pariisin hienoimmat hotellit. Mikäli kaipaat lomaasi luksusta, löydät sen täältä!

Kuulostaako eläväinen ja nuorekas kaupunginosa, täynnä ravintoloita, kulttuuritarjontaa ja viheralueita juuri sinun paikaltasi? Keskeisiä alueita, joilta löytyy viehättäviä hotelleja ovat ihastuttava Le Marais’n alue ja kuuluisa Montmartren idylli. Le Maraisin kaupunginosaa pidetään aidoimpana pariisiliaisena alueena, sillä sieltä löytyy muun muassa keskiaikaisia rakennuksia ja pieniä viinibaareja. Aito Pariisi kannattaa kokea, sillä siellä pääset seikkailemaan myös lukuisilla pienillä, salaisilla puutarhoilla ja aukiolla, joita moni muu matkailija ei ole vielä löytänyt. Boheemi Montmartre tunnetaan taiteilijakaupunginosana ja se on pienine kuppiloineen yksi kaupungin viehättävimpiä alueita, joten mikäli viihdyt vanhan kaupungin tunnelmassa, suuntaa tänne. Alueen tunnetuin nähtävyys on Sacré-Coeur-kirkko, joka sijaitsee kaupungin korkeimmalla mäellä.

Pariisi tarjoaa monia sympaattisia alueita majoittua – porvarillisempia alueita suurine kauniine taloineen löytyy esimerkiksi 16. kaupunginosasta, lähellä Riemukaarta, kun taas jotkut alueet ovat välittömämpiä pikkuputiikkeineen ja ravintoloineen. Yksi suosituista alueista on Seine-joen eteläpuolelle sijaitseva latinalaiskorttelit, Quartier latin, jossa viihtyy nuorekas yliopisto- ja kulttuuriväki.

Kaupungin puistot ovat mahtava tapa rentoutua ja pyyhkiä arkihuolet mennessään. Suuntaa esimerkiksi Jardin du Luxembourg -puistoon, jossa pääset ihailemaan näyttävää Luxembourgin palatsia, useita upeita veistoksia ja patsaita sekä suloista lampea. Pariisi on listattu yhdeksi maailman vihreimmistä kaupungeista ja siellä lomalla ollessa tulet varmasti yllättymään kuinka vihreä kaupunki oikeastaan onkaan. Kaupungissa on paljon kauniita puistoja, joissa on ihana rentoutua ja nauttia auringosta. Tauko kaupungin vilinästä pariisilaisessa vihreässä keitaassa kruunaa lomamatkan.

Matkakohde, johon voi palata aina uudestaan ja uudestaan

Pariisin tuhannet herkut.

Ranskan ylellinen ruokakulttuuri on osa paikallista elämää. Pariisi on tunnettu ravintoloistaan, viinibaareistaan ja taiteilijakahviloistaan. Patonkeja, erilaisia juustoja, hedelmiä ja ranskalaista viiniä – elä kuin paikallinen ja lähde piknikille kaupungin upeisiin puistoihin, joista ehdottomasti klassisin paikka on Eiffel-tornin juurella. Nauti rakkaasi kanssa aidosta ranskalaisesta ravintolahetkestä kynttilöiden valossa ja maista paikallisia erikoisuuksia romanttisessa miljöössä. Herkulliset ranskalaisen keittiön antimet, ihastuttavat kaupunginosat, upeat nähtävyydet ja ylpeät ranskalaiset, joiden mielestä Pariisi todella on maailman paras kaupunki, hurmaavat jokaisen sinne matkaavan. Kaupungista löytyy myös maailman toiseksi eniten Michelin-tähden ravintoloita. Aterian kuin aterian kruunaa pariisilaiset leivokset ja kakut, joita löytyy joka makuun. Kokeile suussa sulavia éclair-leivoksia eli ranskalaisia tuulihattuja tai upota lusikkasi herkulliseen crème brûlée -paahtovanukkaaseen.

Lukuisien nähtävyyksien ja kauniiden rakennuksien lisäksi Pariisissa pääset ihailemaan tyylikkäitä ihmisiä. Pariisilaiset ovat kuuluisia tyylikkyydestään ja heille kauniisti pukeutuminen sekä muodin seuraaminen on osa arkea. Samalla kun ihailet muiden tyylejä, lähde päivittämään myös omaa vaatekaappiasi. Kaupungin lukuisat putiikit ja tavaratalot ovat shoppailijan paratiisi! Kaupunki tunnetaan muodin mekkana ja sieltä löytyykin käytännössä lähes jokainen tunnettu muoti- ja kosmetiikkaliike.

Lumoudu upeasta matkakohteesta, josta löydät kaiken tarvittavan upean kaupunkiloman toteuttamiseen. Pariisi hurmaa viihtyisillä naapurustoillaan, joiden aukioilla pääset ihailemaan kauniita suihkulähteitä ja viehättäviä bistroja. Ranskan värikäs ja eläväinen pääkaupunki on täydellinen kohde elämästä nautiskeluun. Pariisissa pääset tekemään ostoksia vilkkailla ostoskaduilla ja viettämään lomapäiviä paikalliseen tapaan tunnelmallisissa kahviloissa istuskellen. Kaupungin upeat rakennukset, ainutlaatuinen arkkitehtuuri, vehreät puistot sekä näyttävät nähtävyydet lumoavat varmasti sinutkin!

Loputtomat ostosmahdollisuudet, kiehtovat nähtävyydet, loistoravintolat ja hotellit Pariisissa tarjoavat matkailijalle kaikkea, mitä onnistuneelta kaupunkilomalta voi kaivata! Lähde TravelBird-lomalle tutustumaan hurmaavaan Pariisiin.

Kun olet tutustunut lumoavaan Pariisiin, mikset lähtisi seuraavaksi tutustumaan Ranskan Rivieran helmeen? Nizzan matkat vievät sinut ainutlaatuisen tunnelman ja upeiden rantojen äärelle!

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen