3 tarjousta

Hotellit New York

Lähde TravelBird-lomalle elämää täynnä olevaan kaupunkiin, joka ei nuku koskaan! Hotellit New York-matkalla ovat aina avainasemassa.
Katso lisää:
Valitut suodattimet:
3 tarjousta
Suodattimet Tyhjennä

New York on kansainvälinen metropoli täynnä elämää ja mahdollisuuksia.

New York on mahtipontinen kaupunkikohde, jossa pääset tutustumaan mielenkiintoisiin nähtävyyksiin, vierailemaan merkittävissä museoissa ja ihailemaan hulppeita maisemia. Vaikka et olisi vieraillut New Yorkissa aikaisemmin, tunnistat varmasti keltaiset taksit, Times Squaren neonvalot ja tunnetut katukyltit, sekä rakennuksien klassiset paloportaat, jotka ovat kuin suoraan elokuvista!

New Yorkin matkaa suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon suurkaupungin lukuisat eri kaupunginosat. Kuten nähtävyydet, myös hotellit New Yorkissa ovat levittäytyneet laajalle alueelle. New York jakautuu selkeisiin kaupunginosiin, joihin on hyvä tutustua lomansa aikana. Paikasta toiseen liikkumiseen kannattaa käyttää kaupungin hyvin toimivia julkisia liikenneyhteyksiä. Nähtävyyksiin pääset kuitenkin parhaiten tutustumaan kävellen. Muista siis pakata mukaan hyvät kävelykengät! Newyorkilaisilla on aina kiire joka paikkaan, joten anna heidän juosta, mutta ota sinä rauhallisesti – olethan lomalla. New Yorkin keltaiset taksit ovat klassikkoja ja niitä löytyy kaupungista huikeat 200 000 kappaletta. Varaudu kuitenkin siihen, että ruuhka-aikana vapaan taksin löytäminen ei välttämättä ole helppoa. Toisin kuin koti-Suomessa, täällä voit ottaa taksin lennosta.

Loputtomat ostosmahdollisuudet, kiehtovat nähtävyydet, loistoravintolat ja hotellit New York-matkalla tarjoavat matkailijalle kaikkea, mitä onnistuneelta kaupunkilomalta voi kaivata! Lähde seuraavalle TravelBird-lomalle tutustumaan henkeäsalpaavaan New Yorkiin.

Etsi juuri sinulle sopivat kaupunginosat

Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn… lista jatkuu loputtomiin!

Newyorkilaiset ovat ylpeitä omasta kaupungistaan ja ennen kaikkea omista kotikaupunginosistaan. Ennen matkaa kannattaa painaa mieleen viisi New Yorkin kaupunginosaa, jotta kaupungissa liikkuminen olisi mahdollisimman helppoa. New Yorkin viisi keskeistä kaupunginosaa ovat Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn ja Staten Island. Majoittuisitko sinä mieluiten pilvenpiirtäjien ja neonvalojen keskellä vai trendikkäitä markkinoita ja gallerioita pursuavalla alueella?

Manhattan on jaettu kolmeen eri alueeseen, Downtowniin, Midtowniin ja Uptowniin. Suurin osa alueen hotelleista sijaitsee Midtownissa, jossa pääset heräämään kuuluisien pilvenpiirtäjien keskeltä. Alueella sijaitsee myös Grand Central Station, joka on yksi maailman kauneimmista rautatieasemista. Broadwayn teatterialueella vieraileminen on merkittävä osa New Yorkin matkaa ja siellä pääset aistimaan kaupungin sykkeen pilvenpiirtäjien, neonvalojen ja Broadwayn teattereiden keskellä.

East Riverin toiselle puolelle, trendikkääseen Brooklynin kaupunginosaan pääset Brooklynin siltaa pitkin. Brooklynissa katukuvan täyttää lukuisat galleriat, markkinat, vintageputiikit ja hienot baarit. Suuntaa Franklin Avenuen varrelle nauttimaan lomadrinkki! Vieraile Brooklyn Heightsilla ja Brooklynin kasvitieteellisessä puutarhassa, josta on hienot näkymät Manhattanille. Mikäli kaipaat hieman toisenlaista kaupunginosaa, suuntaa monipuoliseen Bronxiin, joka yllättää maaseutumaisella miljööllä, linnamaisilla rakennuksilla ja amerikkalaista rockia soittavilla musiikkibaareilla. New York on tunnettu sen monikulttuurisesta miljööstä. Monet etnisistä kaupunginosista ovat jo suorastaan legendaarisia. Vieraile esimerkiksi Lower East Siden juutalaiskortteleissa, Lower Manhattanin Chinatownissa tai Little Italyssa.

New York on myös shoppailijan paratiisi, joten suuntaa kaupungin lukuisiin ostoskeskuksiin, joita on esimerkiksi Century 21 tai perinteinen Macy’s -tavaratalo. Mikäli olet shoppailun ystävä, TravelBird suosittelee pakkaamaan New Yorkin matkalla vain välttämättömimmät tavarat. New Yorkista löytyy kaikki mitä voisit ikinä haluta. Ostosten tekemiseen kannattaa varata myös aikaa, sillä esimerkiksi Macy’s -tavaratalon kymmenen kerrosta ja puoli miljoonaa eri tuotetta takaavat laajan valikoiman.

Hotellit New York-matkalla ovat aina avainasemassa. Kaupunkiloma New Yorkissa saa jokaisen matkailijan sydämen sykkimään ja aistit heräämään. Kaupunki on täynnä nähtävää ja koettavaa, eikä se nuku koskaan.

Vapaudenpatsas ja Empire State Building

New Yorkin nähtävyydet ovat maailman kuuluisimpia.

New Yorkissa koet urbaanin kaupunkitunnelman ja nautit suurkaupungin tarjonnasta. Kaupungista löytyy lukuisia must see -kohteita. Katsele Vapaudenpatsasta Staten Island -lautalta tai vieraile sen juurella. Vapaudenpatsas on kaupungin tunnus ja Yhdysvaltojen kuuluisin maamerkki, joka toivottaa maahan saapuvat siirtolaiset ja matkailijat tervetulleeksi.

Mikä olisikaan parempi tapa ymmärtää kaupungin valtava koko kuin kivuta ylös pilvenpiirtäjään! Kaupungin korkeimman rakennuksen, Empire State Buildingin näköalatasanteelta pääset ihailemaan kaupunkia kattojen yllä. Vieraile myös Times Squaren alueella, jonka jättimäiset valotaulut ja ihmisvilinä ovat suurkaupunkia aidoimmillaan. Broadwayn teatterikatu on musiikin ja teatterin keskittymä, ja se onkin paras paikka viettää iltaa nauttien mukaansatempaavista musikaaleista!

Ihaile taidetta Metropolitan Museum of Artissa, jossa pääset tutustumaan kaikkeen amerikkalaisesta kuvanveistotaiteesta aina muinaisen Egyptin taiteeseen. Mikäli olet modernin taiteen ystävä, suuntaa Guggenheim -museoon. Suuntaa museokierroksien jälkeen, suuntaa Manhattanin sydämenä tunnettuun keskuspuistoon, joka on huikea nähtävyys jo itsessään. Valtavan kokoinen keskuspuisto on täynnä lenkkipolkuja ja sieltä löytyy esimerkiksi legendaarinen ravintola Boathouse. New York on listattu yhdeksi maailman vihreimmistä kaupungeista ja siellä lomalla ollessa tulet varmasti yllättymään kuinka vihreä kaupunki oikeastaan onkaan. Kaupungin pilvenpiirtäjien ja korkeiden rakennusten lisäksi kaupungissa on kauniita puistoja, joissa on ihana rentoutua ja nauttia auringosta.

Olitpa sitten muodin, kulttuurin, taiteen tai ostosten ystävä, on New York sinulle juuri oikea lomakohde! Lähde seikkailulle maailmankuuluun katukuvaan! Isosta Omenasta ei kannata haukata kaikkea kerralla, sillä se on matkakohde, jonne voi palata yhä uudelleen ja uudelleen.

Matkakohde, johon ei ikinä kyllästy

New York on täynnä ravintoloita.

Hotellit New York-matkalla kruunaavat lomasi ja sopivan hotellin etsimiseen kannattaakin käyttää aikaa. Yöpyminen New Yorkissa on huomattavasti kalliimpaa kuin Suomessa tai muissa Euroopan maissa. Mikäli olet New Yorkissa lyhyemmällä lomalla, kannattaa hotelli valita keskeiseltä paikalta. Matkakohteen suositeltavat kaupunginosat yöpymiseen riippuvat matkailijan tarpeista. Jos haluat olla keskellä kaupungin sykettä, valitse esimerkiksi Park Avenue South -alue tai Kips Bay Manhattanilla.

Valloittava New York on kohde, jonne voit matkustaa milloin tahansa, sillä jokainen vuodenaika tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia. Kaupungin paras puoli on sen monipuolisuus. Suurin osa matkailijoista viettää loma-aikansa Manhattanilla, ja näkemistä riittää sielläkin vaikka koko matkan ajaksi. Manhattaniin kannattaa tutustua rauhassa, sillä jokaisella kaupunginosalla on omat erityispiirteensä. Suuntaa Manhattanin eteläisempään osaan, josta löydät pilvenpiirtäjiä ja kuuluisan Wall Streetin.

New Yorkista löytyy ravintoloita jokaiseen makuun, lukuisten vaihtoehtojen joukosta löydät parhaat ruoka-annokset niin aamiaiselle, lounaalle kuin illallisellekin. New Yorkin laajan valikoiman ansiosta pääset kokeilemaan eri kulttuurien perinneherkkuja. Kaupungin kansainvälisestä ilmapiiristä johtuen sen kortteleista löytyy paljon erilaisiin kulttuureihin keskittyneitä ravintoloita. Kaupungin kansainvälisen tunnelman lisäksi pääset tietenkin syömään myös amerikkalaisia perinneherkkuja, joita ovat muun muassa kaikille tutut hampurilaiset ja tuhdit pannukakut. Älä unohda maukkaita tacoja ja hot dogeja, joita voit ostaa katukojuista välipalaksi. Erilaisten ruokapaikkojen sattumanvarainen testailu on kulinaristista nautintoa parhaimmillaan. Joten mitä vielä odotat? Makumatka Isossa Omenassa odottaa!

New York on yksi maailman vaikuttavimmista kaupungeista ja siihen on helppo rakastua jo ensivierailulla. Kaupunki tarjoaa inspiraatiota ja virikkeitä jo pelkällä olemuksellaan. Tulet varmasti yllättymään jo pelkästään kaupungin olemuksesta – pilvenpiirtäjät, keltaiset taksit ja valomainokset, tätä kaikkea on New York!

New Yorkin matkoihin on helppo yhdistää myös USA:n kiertomatkat, jotka näyttävät sinulle koko mahtavan valtion parhaat palat. Hyppää auton kyytiin – TravelBird toimii matkaoppaanasi!

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen