3 tarjousta

Hotellit Lontoo

Kaipaatko seikkailua moniulotteisessa metropolissa? TravelBirdin kautta löydät kiehtovat hotellit Lontoossa!
Katso lisää:
Valitut suodattimet:
3 tarjousta
Suodattimet Tyhjennä

Virkistävä tunnelma, brittiläiset perinteet ja mielenkiintoinen kaupunkielämä. Euroopan runsasväkisimmän kaupungin sykkeessä koet Lontoon aitouden sen viettelevän kiireen keskellä.

Lontoo on suomalaisille klassinen matkakohde. Se on yksi maailman vierailluimmista kaupungeista, eikä suotta, sillä se viehättää monipuolisuutensa ansiosta jokaista matkailijaa. Voit lähteä iki-ihanaan Lontooseen kaupunkilomalle ystäviesi kanssa, mutta kaupunki mahdollistaa myös romanttiset matkat yhdessä rakkaasi kanssa! Lontoo on Englannin pääkaupunki ja se on yksi maailman taloudellisesti, historiallisesti ja poliittisesti tärkeimmistä kaupungeista. Lontoo sijaitsee Iso-Britannian saarella Pohjois-Euroopassa, vain noin kolmen tunnin lentomatkan päässä Suomesta. Lontoon matkat ovat kulttuuriin tutustumisen lisäksi loistava mahdollisuus keskittyä niin ostosten tekemiseen, musikaaleihin kuin erilaisiin tapahtumiin. TravelBird-loma Lontoossa on täydellinen juuri sinulle! Kaupungin suuresta koostaan huolimatta tärkeimmät nähtävyydet ja hotellit Lontoossa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä toisistaan.

Miljoonat matkailijat ympäri maailmaa haluavat tutustua Lontoon värikkääseen kulttuuriin ja ikuistaa sen nähtävyydet valokuviin. Ensimmäistä kertaa Lontooseen matkustaville pakollisia pysähdyspaikkoja ovat kaupungin suosituimmat nähtävyydet. Näistä yksi on tunnettu maamerkki Big Ben, joka sijaitsee Elizabethin tornissa. Parlamenttitalon kellotorni johtaa matkailijan 334 askelmaa ylös ja normaalisti siellä vieraillessa kuulisit kellojen jysähtelyn, mutta korjaustöiden vuoksi kello on vaiennut toistaiseksi ainakin neljäksi vuodeksi. Big Benin historia ulottuu 157 vuoden taakse, eikä se ole koskaan aiemmin ollut yhtämittaisesti vaiti näin kauan. Hiljenemisestä huolimatta kello näyttää normaalisti aikaa, ja sen lyöntejäkin voi kuulla merkittävien tapahtumien yhteydessä, kuten uudenvuodenaattona. Big Ben on Lontoon ja koko Iso-Britannian symboli, joten kannattaa ehdottomasti käydä ihailemassa tornista avautuvaa henkeäsalpaavaa maisemaa. Tiesitkö, että nimi Big Ben ei tarkkaan ottaen tarkoita koko tornia, pelkästään siinä sijaitsevaa jättimäistä kelloa? Tämän huikean nähtävyyden lisäksi Lontoossa tulee nähdä ainakin Westminsterin palatsi, Thames-joen ylittävä Tower Bridge ja Buckinghamin palatsi, Piccadilly Circus valomainoksineen sekä 135 metriä korkea London Eye, josta avautuu 360-asteinen näkymä koko kaupunkiin.

Lähtiessä lomalle Lontooseen, kannattaa kaupunkiin tutustua perin pohjin – älä siis jämähdä ainoastaan turistialueille, vaan tutustu rohkeasti myös muihin kaupunginosiin! Lontoon kattavan julkisen liikenteen ansiosta ympäristössä on helppo liikkua paikasta toiseen. Matkusta julkisilla Greenwichin alueelle ja valitse vierailukohteeksi Queen’s House. Kuuluisa kuninkaallinen asuinrakennus on täynnä klassisen eleganttia arkkitehtuuria ja meriaiheisia taideteoksia. Tutustu alueeseen kävellen Greenwich Parkissa, ihaillen samalla Thames-joen toisella puolella näkyviä Lontoon liike-elämän keskuksiin kuuluvia Canary Wharfin pilvenpiirtäjiä. Greenwichin alueella ollessa kannattaa suunnata ostoksille sen markkinapaikalle. Tori on ehdoton vierailupaikka, jos haluat nauttia maittavan lounaan ja shoppailla ainutlaatuisia sekä uniikkeja vaatteita, käsitöitä ja taidetta. Jokaisella kaupunginosalla on oma tunnelmansa ja viehätysvoimansa. Löydä suosikkipaikkasi seuraavalla matkallasi!

Löydä Lontoon parhaat palat

Hotellit Lontoossa kruunaavat lomatunnelman

Kuvittele päiväkävely aurinkoisessa 142 hehtaarin kokoisessa kuninkaallisessa puistossa Hyde Parkissa, joka on kaupungin kuuluisin puisto. Jos majoitut suositulla Bayswaterin ja Paddingtonin hotellialueella, olet jo aivan puiston tuntumassa. Lontoo tarjoaa paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja hotellien tarjonta saattaakin tuntua hämmentävältä, kun vaihtoehtoja löytyy niin laajasti. Suosituimmat hotellialueet sopivat jokaiselle matkailijalle, jotka haluavat kierrellä kaupungin nähtävyyksiä ja saada yleiskuvan kohteesta.

Hektisessä Lontoossa päivä vierähtää tutustumalla sen eri alueisiin, kokeilemalla eri kulttuurien katuruokia Camdenissa tai ihailemalla Notting Hillin ylellistä asuinaluetta. Kaikkialla maailmassa tunnettu Lontoon metro, eli The Underground, mahdollistaa vaivattoman ja nopean liikkumisen lukuisien nähtävyyksien ja museoiden välillä. Hyvät kulkuyhteydet hotelliin säästävät loma-aikaa kohteen tutkimiseen! Erinomaisia sijainteja Lontoossa majoittumiseen ovat Tower of Londonin sekä Tower Bridgen läheinen alue. Niin kuin suurimmalla osalla kaupungin alueista, myös tälläkin alueella sijaitsee useita metroasemia. Halutessasi majoittua lomalla rauhallisessa ja kauniissa kaupunginosassa kannattaa valita hotelli Kensingtonin alueelta. Lontoon suuresta koostaan huolimatta kaupunginosat ovat helposti hahmotettavissa, sillä ne eroavat selvästi toisistaan. Rooman valtakuntaa perustettaessa Lontoo muodostui pienistä kylistä, joka aikojen saatossa yhdistyi Suur-Lontooksi. Mikäli loman aikatauluun sopii lisähemmottelu, varaa hotelli Barbicanin kiinnostavalta alueelta. Lontoon sykkeessä vietetyn päivän jälkeen on hyvä rentoutua ja lepuuttaa väsyneitä jalkoja. Jos kaipaat luksusmajoitusta, jotkin hotellit Lontoossa sisältävät myös hyvinvointiosaston. Uima-altaalla ja saunassa rentoutumisen jälkeen energiaa riittää kaupungissa seikkailemiselle!

Satoi tai paistoi – Lontoo ei ikinä lakkaa viehättämästä

Puistoja, museoita ja markkinoita

Lontoo on klassinen matkakohde, sillä sieltä löytyy tekemistä jokaiselle. Lontoo hehkuu värikkäänä jokaisena vuodenaikana ja kaupunki on suomalaisten ikisuosikki! Lontoon matkat ovat suosittuja ympäri vuoden, joten sinne voi lähteä koska tahansa. Joulun aikaan miljöö täyttyy taianomaisista joulumarkkinoista Hyde Parkissa. Puisto on ainutlaatuinen nähtävyys, sillä se muuttaa muotoaan talviseksi huvipuistoksi. Kesäaikaan Thames-joen ranta on oiva paikka ihanalle piknikille kukoistavien kirsikkapuiden ympärillä. Englannin oikutteleva sää saattaa koitua matkailijalle jännittäväksi, sillä sitä on vaikea ennustaa etukäteen. Mitä lomapukeutumiseen tulee, älä anna sään aiheuttaa päänvaivaa, vaan varaudu vedenkestävään takkiin ja sateenvarjoon! Vaihtelevasta säästä riittää keskusteltavaa, aihe on nimittäin yksi yleisimmistä puheenaiheista paikallisten keskuudessa. Lomalla Lontoossa auringonpaiste hellii matkailijaa useimmiten kesä- ja heinäkuussa, mutta tiesitkö, että vähäsateisin kuukausi on helmikuu? Elokuussa Lontoossa kannattaa suunnata vuosittaiseen tapahtumaan Notting Hillin karnevaaleille, jotka ovat suuruudeltaan ja värikkyydeltään ikimuistoisia. Ruska-aikaan syksyn värit maalaavat maisemasta vielä upeamman. Lisäksi ilma on koti-Suomea lämpimämpi, joten iltapäiväteen tarkenee nauttimaan terassilla.

Miltä kuulostaa shoppailupäivä Oxford Streetin sykkivässä tunnelmassa? Lontoo on kiistatta jokaisen shoppailijan unelmakohde. Kaupungin pitkät ostoskadut, mahtavat tavaratalot ja värikkäät markkinat tarjoilevat loputtomia ostosmahdollisuuksia. Keskustan West End on kaupungin keskeinen paikka ostosten tekemiseen, mutta siellä on myös lukuisia eri alueita, jotka ovat täynnä mahtavia putiikkeja. Lontoon ostostarjonta on huikeaa, sillä kaupungissa voi shoppailla täysin oman tyylinsä mukaisesti luksustuotteista ainutlaatuisiin käsitöihin. Harrodsin tavaratalo tunnetaan luksustuotteiden ystävien paratiisina ja se on yksi matkailijoiden ehdoton vierailukohde. Toinen kaupungin suosituin tavaratalo on Liberty, joka sijaitsee kauniissa 1920-luvulla rakennetussa mustavalkoisessa rakennuksessa Regent Streetillä. Luksuksesta huolimatta ostosten tekeminen Lontoossa onnistuu myös pienemmälläkin lomabudjetilla. Lontoossa sijaitsee myös Euroopan suurin ostoskeskus, Westfield Stratford City joka pitää sisällään yli 300 eri liikettä. Kaupungista voi hankkia mitä tahansa, mutta etenkin vaatteet, kengät ja asusteet ovat suosituimpia ostoksia kotiin viemiseksi. Vain mielikuvitus on rajana sille mitä Lontoon putiikit tarjoavat, joten pidä huoli että lähdet ostosreissulle avoimin mielin ja tyhjin matkalaukuin!

Lontoon kulttuurissa yhdistyy perinteet sekä moderni viihde. Kaikille kulttuurista kiinnostuneille Lontoon matkat ovat täydellinen ratkaisu. Kaupunki on täynnä merkittäviä rakennuksia sekä alueita eri aikakausilta. Lontoo on yksi maailman suurimmista museokaupungeista ja mielenkiintoisten museoiden lisäksi se tarjoilee musikaaleja, konsertteja, teatteriesityksiä sekä jalkapalloa. Vanhat rakennukset kiehtovat ja vetävät matkailijoita puoleensa ympäri vuoden, ja mikä parasta, suurimpaan osaan museoista on maksuton sisäänpääsy. Museovierailut kannattaa suunnitella etukäteen, sillä ne ovat erittäin suosittuja ja syvälle historian pyörteisiin tutustuessa voi mennä koko päivä. Kaupungin ehdoton vetonaula on British Museum, joka tunnetaan yhtenä maailman vanhimmista ja hienoimmista museoista. Museossa voi tutustua kaikkiin maailman suurimpiin muinaiskulttuureihin, kuten egyptiläisiin muumioihin ja inkojen aarteisiin. Miljoonat matkailijat vierailevat vuosittain myös Museum of Londonissa sekä dinosaurusten luita esittelevässä Natural History Museumissa. Kaupunkilomien lisäksi myös valmismatkat Lontooseen ovat suuressa suosiossa, sillä ne säästävät aikaa loman suunnittelussa. TravelBird on paras kaverisi, kun haluat varata seuraavan unelmalomasi!

Perinteiset brittiherkut

Nauti iltapäivätee, kolmen ruokalajin illallinen ja perinteinen pubi-ilta Englannin sykkivässä sydämessä

Brittiläisiä pidetään yleisesti elämäniloisena kansana ja he arvostavat kohteliaisuutta yli kaiken. Perinteisen rennon brittiläisen tunnelman kokeekin parhaiten Lontoon tuhansissa korttelipubeissa. Astuessasi sisään brittiläiseen pubiin, kiinnitä huomiota paikan nimeen, sillä pubien nimillä on omat merkityksensä ja ne ovat yleensä luettavissa paikkojen logoista. Tutustu paikalliseen pubikulttuuriin nauttimalla perinteinen kala ja ranskalaiset -ateria, jonka tilaat nimellä fish and chips. Tiesitkö, että Lontoo on yksi maailman kulinaarisista pääkaupungeista, jossa yhdistyy kaikki maailman keittiöt? Kaupungissa on tuhansia ravintoloita ja yli 5000 pubia, joista voit valita mieleisesi! Brittiläiset raaka-aineet ovat erittäin laadukkaita ja luomu- ja lähiruoka ovat vahvasti edustettuina useissa ravintoloissa. English breakfast, eli perinteinen englantilainen aamiainen, jota tarjoillaan lähes jokaisessa kadunkulmassa. Tunnetun aamiaisen pekoni, muna, papu, makkara, paahtoleipä pitävät lomailijan varmasti kylläisenä perinteiseen englantilaiseen teehetkeen saakka. Britit ovat teen suurkuluttajia ja yleinen ajatus onkin, että ikinä ei ole liian kiire nauttia kupillista hyvää teetä. Pidä siis huoli tästä lähes lakisääteisestä teehetkestä ystäviesi kanssa! Viettäen laatuaikaa kaksikerroksisten linja-autojen keskellä, yhdistyy kaupunkiloma ikimuistoisiin ruokaelämyksiin.

Lontoo on tekemistä täynnä, joten tylsää siellä ei ehdi tulla. Lähde tutustumaan kaupungin mahtavaan ostostarjontaan, maailmankuuluihin museoihin ja näyttelyihin, istu iltaa perinteisessä pubissa ja etsi loputtomasta ravintolatarjonnasta suosikkisi. Toiveidesi lomaa pohtimalla tulet huomaamatta samalla miettineeksi, mitä toivot hotelliltasi. Hotellit Lontoossa löydät kätevästi TravelBirdin kautta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen