1 tarjous

Hotellit Kööpenhamina

TravelBird-valikoimasta löydät juuri sinun unelmahotellisi, halusitpa yksinkertaisuutta tai elämyksiä. Hotellit Kööpenhamina-matkalla ovat aina avainasemassa!
Katso lisää:
Valitut suodattimet:
1 tarjous
Suodattimet Tyhjennä

Suuntaa seuraavalle lomalle hurmaavaan Kööpenhaminaan, jonka ihastuttava ympäristö, toisiinsa nojailevat talot, kauniin rustiikkinen Nyhavnin satama-alue, ystävälliset paikalliset ja viihtyisien kahviloiden tunnelma pitävät huolen onnistuneesta arjen irtiotosta.

Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina, Skandinavian sydän, on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen matkakohde.

Kööpenhaminaan matkustaessa tulet takuulla tuntemaan onnellisuuden ja kodikkuuden tunteen, sillä kaupungin tunnelma ja ympäristö luovat jokaiselle sinne matkustavalle erityisen kokemuksen. Hyppää polkupyörän selkään, kävele Nyhavnin laivojen sekä värikkäiden talojen ohitse – tulet huomaamaan kaupungin ainutlaatuisen viehätysvoiman. Parhaimmat lomavinkit ja hotellit Kööpenhaminassa löydät TravelBirdin kautta. Kööpenhamina tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle jotakin. Kaupungista löytyy lukuisia design-hotelleja, tyylikkäitä vanhan ajan majoituspaikkoja sekä perinteisiä hotellihuoneita, joista suurin osa sijaitsee nähtävyyksien lähellä tasokkaissa sekä hyvin varustelluissa hotelleissa.

Tutustu kaupungin eri alueisiin

Matkalla Kööpenhaminassa kannattaa suunnata myös keskustan ulkopuolelle.

Hotellit Kööpenhaminassa sijaitsevat laajalla alueella, joten vaihtoehtoja majoituksille löytyy paljon eri kaupunginosista. Suositko trendikästä Vesterbron aluetta vai majoittuisitko mieluummin aivan ydinkeskustan tuntumassa?

Erityisesti lyhyellä Kööpenhaminan matkalla kannattaa hotellin sijainti valita keskustan alueelta. Keskeinen sijainti takaa paikasta toiseen kulkemisen helposti kävellen tai pyöräillen. Majoitu kaupungin sydämessä – esimerkiksi viehättävällä Nansensgaden alueella, josta on lyhyt matka tutustumaan kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin, museoihin sekä ravintoloihin. Vieraile kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevassa Tivoli-huvipuistossa, joka on yksi maailman vanhimmista huvipuistoista. Tivoli on yksi Kööpenhaminan must see -kohteista, johon ovat ihastuneet niin matkailijat kuin paikallisetkin. Eikä ihme, sillä Tivoli on enemmän kuin pelkkä huvipuisto – siellä pääset nauttimaan livemusiikista sekä kaupungin parhaimpien ravintoloiden tarjonnasta. Mikäli matkustat tänne joulun aikaan, tulet näkemään upean joulumaan, sillä huvipuisto koristautuu tuhansin valoin ja joulukuusin joulumarkkinoita varten.

Suurin osa matkailijoista viettää lomansa kaupungin ydinkeskustassa, josta löytyy tunnetuimmat nähtävyydet sekä parhaimmat ostosmahdollisuudet. Jokaisella kaupunginosalla on kuitenkin oma viehätysvoimansa, joten mikäli sinulla on enemmän aikaa tutustua kaupunkiin, lähde seikkailemaan myös hieman keskustan ulkopuolelle ja tutustu kaupungin muihin mielenkiintoisiin alueisiin. Suuntaa muun muassa Frederiksbergin kaupunginosaan, jossa voit vierailla eläintarhassa, kauniissa Frederiksberg Have -puistossa sekä keskustan vilkkaimpien ostoskatujen kanssa kilpailevalla Falkoner Allén -kadulla.

Voit valita majoituksen myös kaupungin länsipuolelta Vesterbron alueelta, jossa pääset tutustumaan Kööpenhaminan historiaan. Alue on täynnä hyviä kahviloita, joten kaupungissa kiertelyn jälkeen on rentouttavaa pysähtyä kahvittelemaan vintage-kalustein sekä puupölkyin sisustettuihin pieniin ja tunnelmallisiin kahviloihin. Illalliselle kannattaa suunnata trendikkäälle teurastamoalueelle Kødbyyn, josta löytyy monia kehuttuja ravintoloita, galleriatiloja ja baareja. Alueella pääset nauttimaan myös vihreistä puistoista sekä Kööpenhaminan järvistä, jotka yhdistävät Vesterbron, Nørrebron ja Østerbron alueet. Kävele järven ympäri kulkevaa polkua ja ihastele kauniita maisemia. Vesterbron alueelta pääset kätevästi tutustumaan eläväiseen Nørrebron kaupunginosaan. Nørrebron järven ranta on tunnelmallisimmillaan iltaisin, valojen hehkuessa illan hämärässä. Järvimaiseman lisäksi Nørrebron alueella pääset ihailemaan erinomaista katutaidetta – kukapa ei tykkäisi taloja koristavista ja katuja piristävistä taideteoksista? Pidä silmät auki, sillä Nørrebrossa katutaidetta riittää silmänkantamattomiin!

Suuri pääkaupunki yllättää

Yksi suosituin alue Kööpenhaminassa on Nyhavn.

Kaupunkikierrokseen on helppo yhdistää virkistävä vierailu Kööpenhaminan vehreässä keskustassa.

Suuntaa piknikille esimerkiksi Konges Have -puistoon tai Churchillparkeniin, jossa sijaitsee Pieni merenneito -patsas, joka on koko maan tunnetuin nähtävyys. Kööpenhamina on listattu yhdeksi maailman vihreimmistä kaupungeista ja siellä lomalla ollessa tulet varmasti yllättymään kuinka vihreä kaupunki oikeastaan onkaan. Kaupungissa on paljon kauniita puistoja, joissa on ihana rentoutua ja nauttia auringosta. Puistojen lisäksi kaupungista löytyy lukuisia historiallisia nähtävyyksiä sekä museoita. Vieraile Frihedsmuseet-museossa, joka on Tanskan kansallismuseo sekä Rosenborg Slot -linnassa, jossa säilytetään Tanskan kuninkaallista taidekokoelmaa. Ihaile Tanskan kuninkaallisen perheen 1700-luvulla rakennettua asuntoa, joka on nykyään Tanskan kuningasperheen talvikoti. Tämä Amalienborgin linna ja sen pihalla tapahtuva linnanvartioiden vahdinvaihto kuuluvat Kööpenhaminan perinteisimpiin nähtävyyksiin. Kiinnitä erityistä huomiota upeaan suihkulähteeseen sekä Marmorkirken-kirkkoon, jota rakentaessa on käytetty Vatikaanin Pyhän Pietarin kirkon mallia.

Miltä alueelta löytyy parhaimmat hotellit Kööpenhaminassa?

Värikäs Nyhavn-alue lumoaa jokaisen matkailijan sen värikkäällä satama-alueella, monipuolisella ravintolatarjonnalla sekä tunnelmallisilla mukulakivikaduilla. Rähjäisestä satamasta kehittynyt moderni ja eläväinen kaupunginosa on yksi Kööpenhaminan suosituimmista alueista sekä siellä yöpymiselle että vierailemiselle. Suuntaa Nyhavnin satama-alueelta lautalla toiselle puolelle Holmen- saarelle, jossa sijaitsee muun muassa kuuluisan tanskalaisen arkkitehdin suunnittelema oopperatalo. Vieraile samalla alueen kauppahallissa, joka tarjoaa sekä matkailijoille että paikallisille houkuttelevia sekä innostavia kokemuksia. Kauppahalli on sekoitus uutta urbaania taidetta ja kulttuuria sekä erilaisia tapahtumia – aina konserteista kirpputoreihin. Kauppahallissa pääset nauttimaan herkullisia katuruokia sekä osallistumaan erilaisiin työpajoihin. Haluaisitko sinä oppia esimerkiksi erikoiskahvien valmistuksen? Kyseisessä kauppahallissa myös sekin on mahdollista!

Strøget on yksi Kööpenhaminan suosituimmista asuinalueista. Tällä seudulla majoittuessasi olet ihan keskustan tuntumassa ja löydät alueelta myös useita vaikuttavia maamerkkejä, kuten Caritas Springvandet -lähteen, Vor Frue -kirkon sekä Grand-teatterin, joka on yksi kaupungin vanhimmista teattereista. Strøget on Euroopan pisin kävelykatu ja kaupungin suosituin ostoskatu. Tiesitkö, että todellisuudessa tämän nimistä katua ei kuitenkaan ole olemassa, sillä Strøget on useamman kävelykadun yhteisnimitys – ja samalla todellinen shoppailijan paratiisi. Alueelta löydät muun muassa mielenkiintoisia antiikkiliikkeitä, vaatteita myyviä pikkuputiikkeja sekä hyviä kirjakauppoja. Strøget on täydellinen paikka rentoutua sekä tutustua kaupungin hämmästyttäviin nähtävyyksiin. Ostokset, ravintolat, nähtävyydet ja hotellit… Kuulostaa täydelliseltä!

Kööpenhamina on upea kaupunki ja sen arkkitehtuuri sekä taide ovat jotain, mitä et ole taatusti aikaisemmin nähnyt. Olitpa sitten kulttuurin- tai oluen ystävä, kaupungista löytyy jokaiselle jotakin! Vieraile Carlsberg-olutmuseossa, jossa pääset maistelemaan erilaisia oluita ruoan kanssa. Kööpenhaminassa riittää näkemisen arvoisia paikkoja, historiaa ja vanhoja rakennuksia sekä modernia arkkitehtuuria.

Satumainen Kööpenhamina

Onnellisuus ja hyggeily.

Vietä pidennetty viikonloppu Kööpenhaminassa yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa. Kotiin palatessasi tuo perinteisten tuliaisten sijaan mukanasi pala paikallista onnellisuutta.

Suuresta koostaan huolimatta Tanskan pääkaupunki on säilyttänyt kylämäisen tunnelmansa, joka huokuu ihmisten ystävällisyyttä ja yleistä kiireettömyyttä. Kaupungin paikallista elämää ihaillen, jokainen maassa vieraileva tulee varmasti huomaamaan miksi Kööpenhamina on listattu yhdeksi maailman vieraanvaraisimmista kaupungeista. Tanskalaisista paistaa kilometrien päähän hyvä olo – he hymyilevät, nauravat, auttavat ja keskustelevat. Paikallisten ystävällisyys toisia ihmisiä kohtaan näkyy joka puolella kaupunkia. Kyseisessä matkakohteessa vieraillessa ei tarvitse pelätä kartta kädessä haahuilemista tai eksymistä kävelemään pyöräteillä – ainakaan pitkään, sillä niin kuin hotellit Kööpenhaminassa myös paikallisten vieraanvaraisuus pitää huolen että matkailijat viihtyvät kaupungissa.

Kööpenhamina on ihana matkakohde ja juuri täydellinen jopa lyhyelle viikonloppumatkalle. Paras tapa tutkia kaupunkia on hyppäämällä polkupyörän selkään. Vuokraa pyörä ja sulattaudu paikallisten joukkoon, jotka pyöräilevät melkeinpä minne tahansa, säästä riippumatta. Tunnelmallisen Skandinavian sydämeen voi tutustua myös nousemalla veneen tai vesibussin kyytiin, mutta kaupungin sopivan koon vuoksi matka taittuu myös vaivattomasti jalkaisinkin. Lyhytkin loma Tanskan kauniissa ja värikkäässä pääkaupungissa piristää arkea, ja matkakohteeksi se sopii jokaiselle. Kööpenhamina on erinomainen kaupunkilomakohde ja lentomatka Suomesta sinne kestää alle kaksi tuntia. Kaupungissa liikkuminen on helppoa, nähtävyydet mieleenpainuvia ja kaiken kruunaa kohteen rento tunnelma.

Loputtomat ostosmahdollisuudet, kiehtovat nähtävyydet, loistoravintolat ja hotellit Kööpenhaminassa tarjoavat matkailijalle kaikkea, mitä onnistuneelta kaupunkilomalta voi kaivata! Lähde seuraavalle TravelBird-lomalle tutustumaan rentoon Kööpenhaminaan.

Kun olet tutustunut vieraanvaraiseen Tanskaan, mikset lähtisi seuraavaksi Pohjolan matkoille upeiden vuonojen Norjaan tai tyylikkääseen Ruotsiin?

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen