4 tarjousta

Hotellit Dubai

Lähde eksklusiiviselle TravelBird-lomalle maanpäälliseen paratiisiin. Hulppeat hotellit Dubai-matkalla kruunaavat lumoavan lomaelämyksen!
Katso lisää:
Valitut suodattimet:
4 tarjousta
Suodattimet Tyhjennä

Hotellit Dubaissa, luksuskokemukset, modernit pilvenpiirtäjät ja luonnonihmeet – tätä kaikkea on Dubai!

Kiehtova Dubai viehättää matkailijoita kauniilla arkkitehtuurillaan ja maailmankuuluilla nähtävyyksillään. Dubai lämmittää auringollaan jokaista sinne matkaavaa!

Dubai on yksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien seitsemästä emiirikunnasta. Maan eteläinen sijainti, suojaisa Persianlahti ja sitä ympäröivä aavikko takaavat täydellisesti onnistuvan aurinkoloman. Matkakohteessa pääset nauttimaan valosta ja lämmöstä mahdollisimman lyhyen lentomatkan päässä koti-Suomesta. Tällä lomalla sateenvarjon voi huoletta jättää kotiin, sillä kyseisessä kohteessa saat nauttia pilvettömästä taivaasta. Dubaissa on hyvä sää lähestulkoon aina, joten sinne voi matkustaa mihin tahansa vuodenaikaan. Tiesitkö, että Dubaissa sataa vuodessa keskimääräisesti vain kuutena päivänä?

Hotellit Dubaissa ovat huippuluokkaisia ja kaupungin viiden tähden hotellit ovat ehdottomasti maailman upeimpia. Kuvittele huoneiden silkkiverhot, laadukkaat liinavaatteet ja mahonkiset pylvässängyt sekä norsunluunvalkoiset kylpylät ja upeat näkymät. Dubai on ehdoton kohde erityisesti niille, jotka haluavat hemmotella itseään luksuksen keskellä. Vaikka matkakohde ei ole tunnettu sen edullisuudesta, löytyy sieltä kuitenkin vaihtoehtoja myös pienemmällä budjetilla matkustaville.

Merenlahti jakaa Dubain kahteen osaan, pohjoisessa olevaan Deiraan ja eteläiseen Jumeirahiin. Majoituitpa sitten kummalla puolella kaupunkia tahansa, se tarjoaa näkemisen arvoisia rakennuksia, upeita hotelleja ja ostoskeskuksia. Varaamalla hotellin Dubain keskustasta olet keskellä kaupungin sykettä. Mikäli lomasi kallistuu enemmän rannalla löhöilemiseen, kannattaa hotelli varata esimerkiksi Jumeirah Beachiltä. Uskomattomimman kokemuksen lomalla saat yöpymällä Dubain edustalla olevassa Palm Jumeirahin saaristossa.

Eri alueisiin tutustuessa aikaa kannattaa varata riittävästi, sillä Dubai on suuri kaupunki. Metron lisäksi kätevintä on kulkea paikasta toiseen raitiovaunulla tai taksilla, jotka ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa. Dubai sopii auringosta ja lämmöstä nauttiville ja kohteessa yhdistyy helposti kaupunki- ja rantaloma. Tekemistä ja näkemistä löytyy siis varmasti jokaiselle!

Koe Dubain ainutlaatuinen tunnelma

Kaupunki, josta löytyy muun muassa maailman korkein pilvenpiirtäjä.

Hotellit Dubai-matkalla ovat avainasemassa, mutta missä päin kaupunkia kannattaa majoittua?

Dubain keskusta levittäytyy laajalle, noin 40 kilometriä pitkälle alueelle, josta löytyy suurin osa kaupungin nähtävyyksistä. Keskeisimpiä alueita kohteessa majoittumiselle on Downtown, jossa sijaitsee muun muassa maailman korkein pilvenpiirtäjä, Burj Khalifa sekä maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall. Suuntaa kaupungin suosituimmalle maamerkille Burj Khalifalle, joka on maailman korkein rakennus. Kiipeä 124. kerroksessa sijaitsevalle näköalatasanteelle, yhdelle maailman suosituimmista nähtävyyksistä, joka on kerännyt sosiaalisessa mediassa yli 1,8 miljoonaa hashtagia. Tämä tekee vaikuttavasta maamerkistä suositumman kuin esimerkiksi New Yorkissa sijaitseva Empire State Building tai Intian Taj Mahal.

Suositko enemmän vilkasta yöelämää vai herkuttelua rantabulevardin varrella? Valitse hotellit Dubai-matkalla kaupungin eteläpäässä sijaitsevalta trendikkäältä Dubai Marina -alueelta, jossa pilvenpiirtäjämaisemat ovat jopa Downtowniakin upeammat ja joka on yksi kaupungin houkuttelevimmista kaupunginosista. Huvivenesatamaa reunustaa pitkä kävelykatu, joka on pullollaan erilaisia ravintoloita ja putiikkeja.

Pilvenpiirtäjien lisäksi kaupungista löytyy lukuisia muitakin ihmeitä, joihin kuuluvat rakennetut jättimäiset tekosaaret, kuten Palm Jumeirah -palmusaari, jossa on lukuisia asuntoja ja luksushotelleja. Viereisellä JBR-rannalla pääset lomatunnelmaan upottamalla varpaat lämpimään rantahiekkaan. Kaunista rantaviivaa Dubaissa riittää kilometrien pituudelta, ja rannalla voi viettää vaikka koko päivän!

Ylellinen Dubai

Viiden tähden hotelleja ja hiekkarantoja.

Dubain tyylikkyydestä ja modernisuudesta huolimatta se pitää sisällään myös historiaa: sen vanhempaan puoleen tutustuessa kannattaa suunnata Al Bastakiyan alueelle, kapeiden kujien varrelle, ihastelemaan viehättäviä maisemia. Dubain museossa, joka on kaupungin vanhin rakennus, pääset tutustumaan antiikin aikaisiin arkeologisiin aarteisiin. Kaupungin suurin moskeija, jonka minareetti on maailman korkein, yllättää sinut varmasti kauneudellaan. Sharjassa, kolmanneksi suurimmassa emiraatissa pääset tutustumaan perinteiseen arabialaiseen kulttuuriin. Dubain vieressä sijaitseva emiraatti tarjoaa paljon nähtävää – vieraile Al Noorin moskeijassa, jonka nimi tarkoittaa arabiaksi valoa, ja Al Majazan ranta-alueella, jonka viihdemahdollisuuksista tulet yllättymään!

Perinteikkäämpää aluetta hakevien kannattaa suunnata pohjoisiin Bur Dubain tai Deiran kaupunginosiin. Dubai Creek on merestä pitkälle sisämaahan työntyvä kapea lahti, joka erottaa toisistaan Bur Dubain ja sen vastarannan Deiran. Yksi tunnelmallisimmista elämyksistä matkakohteessa onkin Dubai Creekin ylitys vanhan ajan abra-lossilla Deiran puolelle. Kiertele Bur Dubain alueella säilyneillä tunnelmallisilla kortteleilla, joihin kuuluu esimerkiksi Bastakia Quarter. Vieraile Deiran puolella maan kuuluisilla mauste- ja kultabasaareilla.

Kuten monia muitakin Arabian niemimaan valtioita, myös Dubaita reunustaa leveät ja pitkät, keltaiset hiekkarannat. Kohteesta erityisen tekee se, että rannoilta avautuvat merimaisemien lisäksi huikeat näkymät pilvenpiirtäjiä kohti. Täydellisen rantaloman takaavat hotellit Dubaissa, joiden sijainti kannattaa valita rannalta. Dubaista löytyy myös julkisia rantoja, mutta hotellien rannat ovat monesti viihtyisämpiä. Parhaimman rantaloman tarjoavat hotellit, joiden hyvien allasalueiden lämmitetyissä altaissa pystyy uimaan ympäri vuoden.

Yksi syy matkustaa Dubaihin on sen mahtavat ja suuret rakennukset, joita ei pääse kohtaamaan missään muualla maailmassa. Rantojen ja mahtavien nähtävyyksien lisäksi shoppailu on yksi suurimmista syistä matkustaa Dubaihin, sillä ostoskeskukset ovat kooltaan mahtavia ja sisältä upeita – joten ne ovat nähtävyyksiä jo itsessään.

Loistoa ja arabialaista tunnelmaa

Herkuttele loisteliaissa ravintoloissa.

Dubain asukkaista valtaosa on muualta maailmasta saapuneita vierastyöläisiä. Kaupungin modernista maineesta huolimatta, sen alkuperäiset asukkaat arvostavat perinteitä, joita ovat esimerkiksi kamelien kilpa-ajot tai piknikin nauttiminen aavikolla. Kaupungin rento ilmapiiri ja eksoottinen kulttuuri tekevät lomastasi täydellisen. Paikallista elämää ihaillen, jokainen maassa vieraileva tulee varmasti huomaamaan, miksi Dubai on listattu yhdeksi maailman vieraanvaraisimmista kaupungeista. Dubaissa paikalliskulttuuriin on syytä suhtautua kunnioittavasti – mikä tarkoittaa konservatiivista pukeutumista, eli olkapäät ja polvet peittäviä asuja. Pakkaa siis mukaan ilmastoon sekä paikalliseen kulttuuriin sopivia vaatteita! Dubain kulttuuri on saanut paljon vaikutteita islamista ja arabialaisuudesta, mikä näkyy kaupungissa kaikkialla, niin arkkitehtuurissa, musiikissa kuin vaatetuksessakin. Matkailun suuresta suosiosta johtuen maan kulttuuri on alkanut muuttua luksusta ja ylellisyyttä arvostavaksi, josta johtuen lomaa Dubaissa pidetäänkin yleisesti hienona elämyksenä.

Paikallinen ruokakulttuuri mukailee muiden arabimaiden tarjontaa. Perinteisten arabiherkkujen lisäksi Dubain kansainvälisestä ilmapiiristä johtuen siellä pääsee syömään lähes kaikenlaista ruokaa. Kaupungissa voit ruokailla maailman huippukokkien nimeä kantavissa ravintoloissa kuin pikaruokaloissakin. Nälän ja janon yllättäessä suuntaa Dubain sataman ravintoloihin nauttimaan herkullisia aterioita ja virkistäviä juomia.

Lähde seuraavalle lomalle tutustumaan mahtipontiseen Dubaihin. Ihaile kaupunkia yläilmoista, kiertele historiallisia kortteleita ja hyppää abra-veneeseen. Dubaissa tulet viettämään ainutlaatuisen loman Lähi-idän eksotiikan, kultaisten hiekkadyynien, kamelien, maastureiden ja beduiinileirien keskellä. Ihaile punertavaa auringonlaskua, nauti illallista perinteiseen tapaan aavikkoleirissä – pääset kokemaan aidon arabialaisen tunnelman aidoimmillaan!

Upota varpaat pehmeään rantahiekkaan ja unohda pakkaset. Koti-Suomen kylmyyden ja loskakelin keskellä talven matkat tarjoavat auringon lämpöä ja rantahiekkaa, joita ajatellen Dubai on ehdottomasti täydellinen kohde.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen