6 tarjousta

Hotellit Berliini

Lähde TravelBird-lomalle moderniin ja historiaa täynnä olevaan kaupunkiin, joka hurmaa monipuolisuudellaan. Hotellit Berliini-matkalla ovat aina avainasemassa!
Katso lisää:
Valitut suodattimet:
6 tarjousta
Suodattimet Tyhjennä

Hotellit Berliinissä tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua Saksan pääkaupunkiin. Valmistaudu elämäsi seikkailuun, joka on täynnä kulttuuria, tunnelmallisia naapurustoja ja upeita juhlia!

Saksan poliittisen keskuksen lisäksi Berliini on tärkeä kulttuurikohde. Saksan pääkaupungissa pääset nauttimaan historiallisista muistomerkeistä, kiehtovista museoista ja mahtipontisista rakennuksista.

Kaupungin vaikuttavan historian lisäksi Berliini on täynnä kulttuuria – täältä löydät muun muassa lukuisia museoita ja erilaisia festivaaleja. Parhaimmat lomavinkit ja hotellit Berliinissä löydät TravelBirdin kautta. Matkakohteena Berliini tarjoaa matkailijoille monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle jotakin. Kaupungissa on lukuisia design-hotelleja, tyylikkäitä vanhan ajan majoituspaikkoja sekä perinteisiä hotellihuoneita, joista suurin osa sijaitsee nähtävyyksien lähellä tasokkaissa sekä hyvin varustelluissa hotelleissa.

Berliini on Pariisin ja Lontoon jälkeen Euroopan suurin hotellikaupunki. Berliinin keskeiset kaupunginosat ovat täynnä elämää, mutta mitä sinä haluat Berliinissä tehdä ja nähdä? Voit varata hotellit Berliinissä usealta eri alueelta. Keskeisiä alueita ovat yleisesti ottaen kaupunginosat, jotka jäävät kaupunkia kiertävän lähijunaradan, Ringin sisäpuolelle. Ihanteellisia alueita majoittumiselle kaupungissa on esimerkiksi kaunis Charlottenburgin alue tai vilkas Neuköllnin kaupunginosa. Jos taas haluat pysyä mahdollisimman lähellä historiallisia nähtävyyksiä, suuntaa tunnetulle Mitten alueelle tai trendikkäälle Friedrichshainin alueelle. Suunnitellessasi Berliinin matkaa, kannattaa pitää silmällä siellä vuosittain järjestettäviä tapahtumia, sillä monena viikonloppuna kaupunki täyttyy matkailijoista jo pelkästään niidenkin vuoksi. Mikä voisikaan olla sen hauskempaa kun matkustaa kohteeseen silloin, kun se on täynnä kauniita joulumarkkinoita tai vaikkapa viihtyisän olutjuhlan aikaan? Mikäli Berliini on sinulle jo entuudestaan tuttu ja haluat tutustua muihin Euroopan suurkaupunkeihin, tutustu esimerkiksi hotelleihin Pariisissa!

Keskustan alueet

Berliinin sykkivä sydän tulee varmasti yllättämään sinut!

Suuresta koostaan huolimatta Saksan pääkaupunki on säilyttänyt ystävällisen tunnelmansa, joka huokuu ihmisten hyväntuulisuutta. Kaupungin paikallista elämää ihaillen, jokainen siellä vieraileva tulee varmasti huomaamaan miksi Berliini on listattu yhdeksi maailman vieraanvaraisimmista kaupungeista. Paikallisten ystävällisyys toisia ihmisiä kohtaan näkyy joka puolella kaupunkia ja heidän vieraanvaraisuutensa pitää huolen, että matkailijat viihtyvät kaupungissa.

Majoittuisitko sinä mieluummin keskeisellä Mitten alueella vai vilkkaassa Friedrichshainissa?

Yksi Berliinin must see -kaupunginosista on historiallinen Mitte, josta löytyy lukemattomia nähtävyyksiä, joita ei kannata jättää väliin. Mitte nähdäänkin usein Berliinin sykkivänä sydämenä, eikä ihme, sillä sieltä löytyy muun muassa kaupungin historiallinen pääkatu Unter den Linden. Kaupungin keskeisimpänä ja modernina kaupunginosana se tarjoaa matkailijoille monipuolisen tarjonnan niin historian, shoppailun kuin yöelämänkin osalta. Mitte on ensimmäinen alue, joka kunnostettiin Berliinin muurin kaatumisen jälkeen, ja alueen moderni arkkitehtuuri näkyy sen kauppakeskuksissa, hotelleissa sekä kaduilla. Vanhan ja uuden arkkitehtuurin yhdistelmä tekee upeasta Mitten naapurustosta erityisen ainutlaatuisen. Tule ja ihastu!

Toinen ihanteellinen alue Berliinissä on Friedrichshain. Toisin kuin Mitte, historiallisten nähtävyyksien sijaan tämä alue on pullollaan mielenkiintoista taidetta, vilkasta yöelämää sekä kodikkaita ravintoloita. Friedrichshainin kaupunginosassa pääset tuntemaan aidon berliiniläisen tunnelman – ympäristö täyttyy graffiteilla koristelluista seinistä sekä pienistä vaateliikkeistä ja tunnelmallisista ravintoloista. Alueen tunnetuin nähtävyys on East Side Gallery. Tämä 1,3 kilometrin pituinen pala kuuluisaa Berliinin muuria säästettiin vapauden muistomerkiksi, ja on täynnä ympäri maailmaa tulleiden taiteilijoiden teoksia. Suuntaa piknikille kauniiseen ja vehreään Volkspark Friedrichshainiin, joka on yksi kaupungin vanhimmista puistoista. Berliini on täynnä idyllisiä puistoja, joissa on ihana rentoutua ja nauttia auringosta. Kaupunki onkin listattu yhdeksi maailman vihreimmistä kaupungeista. Berliinissä lomalla ollessa tulet varmasti yllättymään kuinka vihreä kaupunki oikeastaan onkaan!

Tutustu eri kaupunginosiin

Berliinissä voit majoittua myös keskustan ulkopuolella.

Opi lisää saksalaisesta kulttuurista ja historiasta Charlottenburgissa tai lähde seikkailulle trendikkäälle Neuköllnin alueelle!

Berliinissä jokaisella kaupunginosalla on oma tyylinsä, mikä näkyy kaikkialla katukuvassa. Matkailija voi käyttää päiviä eri kaupunginosien tutkimiseen, ja tämä onkin erittäin suositeltava matkavinkki jokaiselle Berliiniin matkustavalle!

Suuntaa kaupungin länsipuolelle Charlottenburgiin, uskomattoman kauniiseen naapurustoon, joka tunnetaan hienostuneena ympäristönä, sillä alueelta löytyy vanhoja rakennuksia ja yrityksiä sekä lukuisia ostosmahdollisuuksia. Vieraile kaupungilla kiertelyn ja ostoksien jälkeen Berliinin olympiastadionilla, joka rakennettiin vuoden 1936 propagandatäytteisiä olympialaisia varten. Sodan päättyessä Berliini jaettiin voittajavaltioiden kesken neljään eri miehitysvyöhykkeeseen, joista muodostui kaksi eri kaupunkia. Vuonna 1961 Itä-Saksa eli DDR rakensi kylmän sodan symboliksi muodostuneen Berliinin muurin, jonka tarkoitus oli estää itäsaksalaisten pakeneminen länteen. Berliinin muuri jakoi kaupungin kirjaimellisesti kahtia ja loi kaksi toisistaan huomattavasti eroavaa kaupunkia. Mikäli haluat sukeltaa syvemmälle Saksan historiaan, kannattaa vierailla Charlottenburgin linnassa, joka on 1700-luvulta peräisin oleva palatsi, täynnä viittauksia menneisyyden jäljistä. Tyylikäs Charlottenburg valloittaa sydämesi!

Toinen viihtyisä Berliinin keskustan läheisyydessä oleva alue on Neukölln. Kyseinen naapurusto on kaupungin taiteellisin, trendikkäin sekä tunnelmallisin. Kävele kauniilla Sonnenallee-kadulla, joka oli aikaisemmin jaettu kahtia Berliinin muurilla. Muurin jäännöksiä on nähtävissä ympäri Berliiniä ja se onkin yksi maailman suosituimmista nähtävyyksistä. Neuköllnin alueella kohtaat yllätyksiä jokaiselle kadulla. Lähde seikkailemaan tunnelmallisten rakennuksien baareihin sekä ravintoloihin, joita löytyy hurmaavilta kapeilta pikkukaduilta. Pidä silmäsi auki, sillä joka puolella on mielenkiintoista nähtävää.

Kaupungin lukuisat tapahtumat

Berliinissä osataan juhlia!

Saksan pääkaupunki on tunnettu sen mahtavista juhlistaan. Eikä suotta, sillä Berliinissä pidetään vuosittain kansainvälisesti tunnettuja juhlia, joita ovat esimerkiksi olutfestivaalit ja sensaatiomaiset joulumarkkinat!

Berliini on loistava kaupunki, jossa voi vierailla ympäri vuoden. Kaupungissa järjestetään erityisiä tapahtumia eri vuodenaikoina, ja ne tekevät oleskelun Berliinissä entistä upeammaksi. Jos matkustat Berliiniin elokuussa, pääset nauttimaan kansainvälisestä olutfestivaalista! Lähde arvioimaan suosikkisi yli 300 erilaisen oluttyypin joukosta. Saksalaisen oluen lisäksi hilpeään juhlaan osallistuu oluentuottajia yli 80 eri maasta. Runsaana virtaavan oluen lisäksi festivaaleilla pääset nauttimaan iloisesta open air -musiikista. Monet kuuluisat DJ:t tulevat tapahtumaan näyttämään taitojaan yleisölle. Mikäli olet oluen ystävä tai tykkäät livemusiikista, tämä on ehdoton juhla juuri sinulle!

Berliinin lukuisten tapahtumien lisäksi vuosi huipentuu henkeäsalpaaviin maailmallakin tunnettuihin joulumarkkinoihin. Berliinin joulumarkkinat ovat tunnettuja niiden laajoista valikoimista, hauskoista matkamuistoista, herkullisista virvokkeista ja paikallisista herkuista. Kaupungissa järjestetään 26 eri joulumarkkinat, joten jos et tiedä mistä aloittaa, ei hätää! TravelBird suosittelee suuntaamaan ainakin Alexanderplatzille, jossa pääset ihailemaan kaunista jouluista miljöötä ja Euroopan suurinta joulupyramidia, joka pitää sisällään yli 5000 koristevaloa. Alexanderplatzin jälkeen voit jatkaa matkaa kohti upeaa Charlottenburgin palatsia, jonka edustalla noin 250 kojussa on tarjolla mitä perinteisimpiä jouluesineitä ja puukoristeita kotiinviemisiksi. Suuntaa päivän päätteeksi Spandauer Weihnachtsmarktiin, jossa pääset maistelemaan jouluherkkuja ja saat valita suosikkisi yli 200 erilaisen herkun joukosta.

Berliinistä on tulossa yksi Euroopan suurimmista hotellikaupungeista. Kaupunginosien monimuotoisuus, ainutlaatuiset nähtävyydet, hauskat aktiviteetit ja hotellit Berliinissä tekevät Saksan pääkaupungista erityisen houkuttelevan ja ne tarjoavat matkailijalle kaikkea, mitä onnistuneelta kaupunkilomalta voi kaivata. Lähde seuraavalle TravelBird-lomalle valloittavaan Berliiniin!

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen