Vykortsvackert i italienska Alperna

Hotellerie de Mascognaz, Champoluc, Italien

Upp till -53% Idag På utvalda erbjudanden.

Lo Miéte Classic-rum

Mysigt boende i de italienska Alperna inkl. halvpension, Prosecco och andra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -53% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig på plats. Extra avgifter kan tillkomma. Reservation krävs.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bildskönt läge i de italienska Alperna, inklusive halvpension, en flaska Prosecco, tillgång till wellnesscenter och andra förmåner

  • Ett förtrollande alphotell: Hotellerie de Mascognaz är beläget 1 822 meter över havet och är ett paradis för de som gillar friluftsaktiviteter. Det bildsköna området erbjuder perfekta vandringsleder, så se till att packa oömma skor och en kamera. Föredrar du fart och fläkt kan du istället ge dig ut i skidbacken under vintersäsongen.

  • Maxa wellnesskänslan: På hotellet kan du ladda batterierna med virtuell golf, hatha-yoga eller ett besök till spaet. Wellnesscentret är den ultimata platsen för en stunds lugn och ro. Här finns en 18 meter lång pool, en hydromassagepool, bastu, hamam, kneipp-terapi och ett relaxrum.

  • Restauranger på höga höjder: Hotellet har två charmiga och intima restauranger som är bland de högst belägna i Alperna. Träpanel och robusta takbjälkar ger båda matsalarna en genuin stugkänsla. Restaurangerna anordnar även vinprovningskvällar med läckra viner från Piemonte och Valle d'Aosta. På hotellet finns även en mysig bar.

Faciliteter

- Bar
- Pool
- Spa- och wellnessfaciliteter
- Restauranger

Hitta hit

Den närmsta flygplatsen är Turin, dit det tar ungefär en timme och 30 minuter att köra. Flygplatsen Milano Malpensa ligger cirka två timmar bort.
Champoluc, Ayas, 11020 Mascognaz AO, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor