Hemtrevligt hotell vid havet i Skanör

Hotell Gässlingen, Skanör-Falsterbo

Spaspecial Spaspecial

Ladda batterierna med en välförtjänt spavistelse

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Njut av livets goda dagar på den skånska sydvästkusten, inkl. frukost, trerätters och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -32% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig utan extra kostnad.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ombonat och elegant hotell intill havet i Skanör, inklusive frukost, trerättersmiddag, fika och spaentré

  • Skånsk pärla med personlig karaktär: På Hotel Gässlingen bor du i en rofylld miljö nära havet. Rummen är inredda i romantisk, modern herrgårdsstil och historiens vingslag sitter kvar i väggarna. Börja dagen med en promenad längs de vita, finkorniga stränderna och känn hur du kopplar av för varje steg. Här är det lätt att se det stora i det lilla.

  • En äkta skånsk matupplevelse: Traditionell matkonst kombineras med de senaste mattrenderna för att ge dig som är gäst det där lilla extra. Råvarorna kommer till stor del från lokala odlare, uppfödare och mathantverkare. Bröden, bakverken och kakorna är hembakta av hotellets skickliga kockar, som ständigt strävar efter att utveckla matkonsten vidare.

  • Besök hotellets spa- och relaxavdelning: Na Jaa Spa är en charmig blandning av Skanör-Falsterbo och Thailand. Unna dig några timmar i bastun, eller boka en uppfriskande behandling med Kerstin Florians högklassiska och vårdande spa- och hudvårdsprodukter.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa och relaxavdelning
- Utomhuspool
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotell Gässlingen ligger en kvarts promenad från stationen Skanör Centrum. Till Malmös stadskärna tar det cirka 40 minuter att köra.

Bra att veta

Som gäst på hotellet har du också möjlighet att träna på ett av Sveriges främsta gym, Formtoppen, som ligger bara tio minuters promenad från hotellet.
Rådhustorget 6, 239 30 Skanör, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor