Boutiquehotell med toppläge

Hotel Topazz, Wien, Österrike

Deluxerum

Deluxerum

Prestige-rum

Superior Dubbelrum

Boende på en designjuvel i hjärtat av historiska Wien, inklusive frukost, matrabatt och välkomstdrink

Hotel Topazz är svårt att missa med sin cylinderformade fasad och stora ovala fönster som påminner om glittrande juveler. Rummen på detta fyrstjärniga hotell är alla mysigt inredda med bekväma fönstersäten, grafiska textilier och lyxiga badrum i marmor. Miljötänk ligger Hotel Topazz varmt om hjärtat och hotellet är till stor del inrett med ekologiska material och drivs så energisnålt som möjligt.

Hotellets Café Bar Bloom har en stor takterrass som bjuder på panoramautsikt över Wien. Här kan du njuta av en meny med österrikiska läckerheter eller välja från det stora utbudet av drinkar inspirerade av klassiska 1920- och 30-talscocktails.

Tack vare hotellets avundsvärda läge mitt i första distriktet kan du lätt promenera till sevärdheter som Hofburg-palatset och Wiens världsberömda operahus. Den ståtliga Stefansdomen ligger precis runt hörnet och är väl värd ett besök, liksom den Spanska ridskolan där du kan se träningen av de fantastiska Lipizzanerhästarna. Om det är shopping du är ute efter så bjuder det lyxiga shoppingområdet Kohlmarkt på flaggskeppsbutiker från många av världens mest exklusiva modehus.

Bra att veta


Vänligen notera att en stadsskatt på 3,2 % av den totala kostnaden tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor